Πρώτα η Μόλντε

07:11 6/8/2019 - Πηγή: To10.gr

Ο Άρης κατάφερε να περάσει το πρώτο εμπόδιο, αυτό της ΑΕΛ,  στην επιστροφή του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Νομίζω, μάλιστα, οτι ιδιαίτερα παράπονα απο τη κλήρωση δεν θα πρέπει να έχουν οι άνθρωποι των κιτρινόμαυρων.

Ο αντίπαλος τους στη φάση των πλέι οφ,  το τελευταίο εμπόδιο για να μπει στους ομίλους της διοργάνωσης, θα είναι ο νικητής του ζευγαριού Παρτιζάν- Μαλάτιασπορ.

Ανεξάρτητα απο τις ιδιαιτερότητες που έχει ο κάθε αντίπαλος, κανένας από τους δύο δεν αποτελεί μεγαθήριο ούτε φυσικά μπορεί να τρομάξει την ομάδα

του Σάββα Παντελίδη. Κανείς, φυσικά, δεν μπορεί να εμποδίσει τον Άρη να ονειρεύεται.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, όμως, το μυαλό όλων στον οργανισμό Άρη, θα πρέπει να είναι επικεντρωμένο στη Μόλντε και στα δύο παιχνίδια, αρχής γενομένης από αυτό της Πέμπτης στη Νορβηγία.

Η Μόλντε δεν είναι σίγουρα υπερομάδα, ούτε είναι αχτύπητη, είναι όμως ένας υπολογίσιμος αντίπαλος, που χρειάζεται σεβασμό και προσοχή.

Μια ομάδα περισσότερο συνόλου,  που έχει τρεις -τέσσερις ταλαντούχους παίκτες στη μεσοεπιθετικη της γραμμή, έχει ευχέρεια στο γκολ αλλά και αρκετά θέματα και προβλήματα στη αμυντική της γραμμή.

Η έδρα της σίγουρα δεν αποτελεί φόβητρο, έχει όμως την ιδιαιτερότητα του συνθετικού χορταριού στον αγωνιστικό χώρο. Το μεγάλο της πλεονέκτημα, επίσης τη δεδομένη χρονική στιγμή, είναι ο βαθμός ετοιμότητας της, καθώς έχει δώσει περισσότερα απο 20 επίσημα παιχνίδια.

Αν ο Άρης καταφέρει να φύγει με ενα θετικό αποτέλεσμα από τη Νορβηγία, τότε θα έχει κάνει ενα μεγάλο βήμα για τη πρόκριση του στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Το Κλεάνθης Βικελιδης θα κάνει το καθήκον του στις 15 Αυγούστου και θα του δώσει τη το αποτέλεσμα που θέλει.

Υ. Γ: Αν ο Άρης καταφέρει να προκριθεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λίγκ, τότε θα αλλάξει επίπεδο  με τα χρήματα που θα μπουν στα ταμεία του.

Υ. Γ 1:  Ο Άρης βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τη NOVA για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος,  με απολαβές υψηλότερες απο αυτές που προέβλεπε το συμβόλαιο με την ΕΡΤ.

Keywords
Τυχαία Θέματα