ΠΑΟΚ: Η ρήτρα 4.000.000 € σε 15χρονο και η… Ρόμα!

13:07 12/8/2019 - Πηγή: To10.gr

Δεν έχει γίνει ακόμη 16 ετών. Και αυτό έχει τη σημασία του για όσα διαβάσετε παρακάτω. Είναι γεννημένος την 8η Φεβρουαρίου 2004. Ηδη από τα 15 του οδήγησε τον ΠΑΟΚ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, με τον ίδιο απόλυτο πρωταγωνιστή και σκόρερ. Ο Γιώργος Κούτσιας μπορεί να μην λέει πολλά στο ευρύ κοινό, αλλά θεωρείται ο καλύτερος επιθετικός της χώρας στην ηλικία του. Με τα 26 γκολ που πέτυχε στο περσινό πρωτάθλημα της Super League

K15, να μην περνούν απαρατήρητα.

To10.gr έχει γράψει στο πρόσφατο παρελθόν για τη μάχη τον ατζέντηδων, αναφορικά με το ποιος θα πάρει την υπογραφή των γονέων του Κούτσια και το δικαίωμα να τον εκπροσωπεί. Ενα δικαίωμα αρκετά προσοδοφόρο, παρά το γεγονός ότι μιλάμε για ένα παιδί μόλις 15,5 ετών. Βλέπετε, τα οικονομικά δεδομένα που έχουν προκύψει για τον πιτσιρικά, μόνο αμελητέα δεν είναι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, πρόθεση του ΠΑΟΚ είναι να κάνει επαγγελματικό συμβόλαιο στον Κούτσια και να τον «δέσει» με πολυετή συμφωνία, αλλά και ρήτρα ύψους 4.000.000 €! Οι ίδιες πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι ο Δικέφαλος προσφέρει στον Κούτσια ένα συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που δεν παίρνουν οι περισσότεροι παίκτες της κανονικής Super League, στις ομάδες από την 6η θέση και κάτω. Ενα συμβόλαιο που θα συνάδει με το ύψος της ρήτρας, αλλά και για δείξει στον πιτσιρικά ότι ο σύλλογος τον πιστεύει.

Βεβαίως, ο ΠΑΟΚ ανέβασε μόνος τους το ταβάνει των συμβολαίων των πιτσιρικάδων του, με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να υπάρχει πρόβλημα. Ο λόγος; Ο 16χρονος Ιωάννης Κωνσταντέλιας, που θεωρείται το κορυφαίο ταλέντο του Δικεφάλου, αλλά αγωνιστικά βρίσκεται στη σκιά του Κούτσια, που εντυπωσίασε, λέγεται ότι έχει συμβόλαιο που προβλέπει ετήσιες απολαβές σχεδόν 100.000 €! Για 16χρονο παιδί, επαναλαμβάνουμε!

Πάντως, στη Θεσσαλονίκη έχουν τα μάτια τους ανοιχτά. Διότι παρά τα σημαντικά χρήματα που δίνουν στον Κούτσια, έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει ενδιαφέρον από σημαντικές ομάδες του εξωτερικού για την περίπτωσή του. Και επειδή όταν ένας ανήλικος παίκτης δεν έχει συμβόλαιο, δεν μπορεί να υπογράψει σε άλλη ομάδα έως ότου γίνει 16 ετών, ο Δικέφαλος θέλει να κλείσει θετικά το θέμα. Και γρήγορα. Διότι όσο περνάει ο καιρός, τόσο εμφανίζονται ατζέντηδες με προτάσεις.

Μάλιστα, λέγεται ότι η τελευταία κρούση που έγινε στον παίκτη αφορούσε ενδιαφέρον και… πρόσκληση της Ρόμα. Με ομάδες από την Ιταλία, μάλιστα, να δείχνουν ιδιαίτερα ζεστές για τον μικρό. Που είναι αλήθεια ότι δεν θα έλεγε όχι στην ευρωπαϊκή περιπέτεια…

Keywords
Τυχαία Θέματα