Οι επιλογές για το αρχικό σχήμα με Μόλντε

12:52 12/8/2019 - Πηγή: To10.gr

Τρία γκολ τουλάχιστον θα επιδιώξει να σκοράρει ο Άρης στη ρεβάνς με τη Μόλντε (15/08, 9.30 μ.μ.) για να μείνει ζωντανός στο παιχνίδι της πρόκρισης στα play off του Europa League.

O Σάββας Παντελίδης καταστρώνει τα σχέδιά του για

την αναμέτρηση έχοντας στα υπόψιν πλέον και τον Χαμζά Γιουνές. Ο Τυνήσιος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και προπονείται κανονικά εδώ και δυο μέρες, ενώ όπως όλα δείχνουν θα είναι έτοιμος για να συμπεριληφθεί στην αποστολή του ματς. Έτσι, ο προπονητής των κίτρινων θα έχει ακόμη μια λύση για την κορυφή της επίθεσης πέρα από τον Μπράουν Ιντέγε.

Από εκεί και πέρα, είναι πιθανή η επιστροφή σε σύστημα 4-2-3-1 αντί του 4-3-3 του πρώτου αγώνα με τους Νορβηγούς. Η παρουσία των Χουλιάν Κουέστα, Ντάνιελ Σούντγκρεν, Μίχαϊ Κόρχουτ και Λίντσεϊ Ρόουζ είναι σίγουρη και αναζητείται ο παρτενέρ του τελευταίου μεταξύ των Γιώργου Δεληζήση και Ούγκο Σόουζα, αφού θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Φραν Βέλεθ.

Για το δίδυμο των αμυντικών χαφ πέρα από τους Μίτζεν Μπάσα και Χαβιέ Ματίγια δεν αποκλείεται και ο Λούκας Σάσα, που άφησε θετικές εντυπώσεις στο ματς της Νορβηγίας. Οι Γιάννης Φετφατζίδης και Ντάνιελ Λάρσον πιθανότατα θα τοποθετηθούν στη δεξιά και αριστερή πλευρά αντίστοιχα και πίσω από τον προωθημένο φορ θα παίξει ο Νικολά Ντιγκινί.

Στις προπονήσεις των επόμενων ημερών οι προτιμήσεις του Έλληνα τεχνικού για την αρχική ενδεκάδα θα γίνουν πιο ξεκάθαρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα