ΠΑΟΚ : Το πάλεψε, αλλά ηττήθηκε από την Μπενφίκα

18:55 4/11/2020 - Πηγή: To10.gr

Ο γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε όπως η ανδρική τον Αύγουστο απέναντι στην Μπενφίκα. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης υποδέχθηκε την πρωταθλήτρια Πορτογαλίας στο Γήπεδο Μακεδονικού, αλλά δεν μπόρεσε να κοντράρει την Μπενφίκα γνωρίζοντας την ήττα με 3-1 με την συνέχεια στα προκριματικά του Champions League.

Οι φιλοξενούμενοι μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης βρήκαν δίχτυα με την Αραούχο.

Ο ΠΑΟΚ, ανέβασε την απόδοσή του, είχε τις ευκαιρίες με τις Σπυριδωνίδου (28’) και Μπετανκούρτ (36’), αλλά λίγο πριν το τέλος του πρώτο ημιχρόνου, μετά από αντεπίθεση η Λακάς νίκησε στο τετ α τετ την Παπακωνσταντίνου και έκανε το 0-2. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Δικέφαλος μπήκε πιο δυναμικά στον αγώνα και μειώσει στο 57′, με της Θωμαής Βαρδαλή, σε 1-2. Τέσσερα λεπτά αργότερα η Μπενφίκα πέτυχε και τρίτο γκολ με την Αμάντο που ήταν και το τελικό σκορ στο παιχνίδι.

ΠΑΟΚ (Φιλίππου): Παπακωνσταντίνου, Καραπέτσα (69′ Πατερνά), Σμιλίκοβιτς, Γκάτσου, Μήτκου, Κακαμπούκη, Στράντζαλη, Πίτσιου (50′ Πούλιου), Βαρδαλή, Μπετανκούρτ (83′ Μπαξεβάνου), Σπυριδωνίδου (88′ Δοϊναρλή)

Μπενφίκα: Ντίας, Αμάντο, Ρεμπέλο, Κόστα, Σέιτσα (87’ Φιντάλγκο), Εντσίνας, Ουσάιμπε (81’ Καμεϊράο), Φαρία (74’ Αμανι), Αραούχο (74’ Νάζαρεθ), Λακάς, Σομπρίνιο (81’ Βαρέλα)

Keywords
Τυχαία Θέματα