Ρόσι: "Περίπλοκος ο κορωνοϊός, είχα συμπτώματα μόνο δύο μέρες"

Ρόσι: "Περίπλοκος ο κορωνοϊός, είχα συμπτώματα μόνο δύο μέρες"osinteliΤετ, 11/04/2020 - 18:19

Ο Βαλεντίνο Ρόσι μίλησε για την περιπέτεια του με τον κορωνοϊό, αποκάλυψε πως το τεστ που υποβλήθηκε χθες (3/11) βγήκε ξανά θετικό, όμως δεν χάνει την πίστη του.

Ο Ιταλός αναβάτης εξήγησε πως όλο αυτό το διάστημα που βρίσκεται σε καραντίνα, είχε συμπτώματα μόνο δύο ημέρες και δεν έκρυψε την ανυπομονησία του να επιστρέψει στη δράση.

ιός είναι πολύ περίπλοκος. Είχα συμπτώματα για δύο ημέρες, δεν ένιωθα καλά. Μετά όμως επέστρεψα στα φυσιολογικά μου, ήμουν εντελώς καλά και στο 100% της φόρμας μου. Μπήκα σε κατ΄ οίκον περιορισμό οικειοθελώς, έμεινα σπίτι σε όλη τη διάρκεια και ακολουθούσα πιστά τις οδηγίες των γιατρών. Είναι μια δύσκολη και στενάχωρη κατάσταση. Δυστυχώς την Τρίτη, 3 Νοέμβρη έκανα ξανά τεστ και βγήκε ξανά θετικό. 

Όπως όλα τα προηγούμενα. Έχω ακόμη μερικές ευκαιρίες όμως, για να λάβω συμμετοχή στο Grand Prix στη Βαλένθια. Θέλω πολύ να επιστρέψω. Είμαι στενοχωρημένος γιατί αισθάνομαι πολύ καλά και δεν μπορώ να περιμένω να ανέβω ξανά στη μοτοσικλέτα μου. Να ενωθώ πάλι με την ομάδα μου. Ειλικρινά ελπίζω το επόμενο PCR τεστ μου να είναι αρνητικό. Ήδη έχω χάσει δύο αγώνες.", ανέφερε ο Βαλεντίνο Ρόσι.
 

- Moto GP - ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ Off Off Off Off κορωνοϊός Ο Βαλεντίνο Ρόσι μίλησε για την περιπέτεια του με τον κορωνοϊό, αποκάλυψε πως το τεστ που υποβλήθηκε χθες (3/11) βγήκε ξανά θετικό, όμως δεν χάνει την πίστη του.

Article publish on Τετ, 11/04/2020 - 18:19 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα