ΠΑΟΚ : Σε προχωρημένες επαφές με Σβαμπ

14:30 28/7/2020 - Πηγή: To10.gr

Μετά τον τραυματισμό του Γιόζεπ Μίσιτς, ο ΠΑΟΚ, αναγκάστηκε να βγει στην αγορά και να αναζητήσει χαφ προκειμένου να ενισχύσει τη μεσαία του γραμμή, ενόψει των αγώνων για τα προκριματικά του Champions League.

Ο Δικέφαλος κινήθηκε με άκρα μυστικότητα αυτές τις ημέρες και προσπάθησε με κάθε τρόπο να μη βγει τίποτα προς τα έξω για να μην υπάρξουν μπάσιμο άλλων

ομάδων για τους ποδοσφαιριστές που κινήθηκε για την απόκτηση του. Ο παίκτης που άρεσε περισσότερο στην Τούμπα καθώς καλύπτει όλο το πακέτο (ηλικία, αγωνιστικές αρετές, εξωγηπεδική συμπεριφορά) είναι ο Στεφάν Σβαμπ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «10» ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε ανοιχτεί επικοινωνία με την πλευρά του Σβαμπ με τους Θεσσαλονικείς να είναι κοντά σε μια προφορική συμφωνία. Ο 29χρονος μέσος θεωρεί πως ο Δικέφαλος καλύπτει τα «θέλω» του καθώς είναι από τους βασικούς διεκδικητές του πρωταθλήματος στην Ελλάδα, θα αγωνιστεί στην Ευρώπη και στα προκριματικά του Champions League, ενώ ένα ακόμα θετικό στοιχείο για τον ίδιο και την οικογένεια του είναι η κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας με τον κορωνοϊό. Ο Σβαμπ είναι παντρεμένος και πρόσφατα πατέρας και θα ήθελε ένα ασφαλές περιβάλλον για να μετακομίσει οικογενειακώς.

Στις επαφές που υπάρχουν ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και την πλευρά του ποδοσφαιριστή, οι Θεσσαλονικείς προσφέρουν διετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες απολαβές που θα φτάνουν μαζί με τα μπόνους τις 800.000 ευρώ. Οι τελικές επαφές θα γίνουν τις επόμενες ώρες και δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας η υπόθεση να έχει ολοκληρωθεί θετικά. Σε περίπτωση που η απόκτηση του Στεφάν Σβαμπ ναυαγήσει στον Δικέφαλο υπάρχουν εναλλακτικές τις οποίες τρέχουν παράλληλα καθώς θέλουν μέχρι το ξεκίνημα της προετοιμασίας στην Πορταριά να έχει κλείσει μια μεταγραφή.

Keywords
Τυχαία Θέματα