Παναθηναϊκός: Σειρά παίρνει ο Μπράουν

23:23 17/7/2019 - Πηγή: To10.gr

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει ακατάπαυστα να υλοποιεί το μεταγραφικό του πλάνο. Με μεθοδικές κινήσεις, σταθερότητα στις επιλογές και ιεραρχημένους στόχους.

Ο Μπεν Μπέντιλ είναι και επίσημα παίκτης του «τριφυλλιού», καθώς η ΚΑΕ ανακοίνωσε την απόκτησή του, ενώ σειρά παίρνει και ο Ρίον Μπράουν.

Ο Αμερικανός φόργουορντ είναι ο

«εκλεκτός» του Αργύρη Πεδουλάκη για την ενίσχυση της γραμμής στην περιφέρεια, καθώς έχει συμφωνήσει σε όλα με την διοίκηση της ΚΑΕ και πολύ σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού έχει επιλέξει τον Μπράουν ως αντικαταστάτη του Ματ Λοτζέσκι, αλλά προφανώς ζητά πολλά περισσότερα από ένα αξιόπιστο σουτ.

Άμυνα, ριμπάουντ, καλύψεις είναι μερικά από τα στοιχεία που θα κληθεί επιπλέον να προσφέρει ο πρώην παίκτης του Προμηθέα, που έχει στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του και απομένει απλώς να ανακοινωθεί η απόκτησή του.

Από εκεί και πέρα είναι πολύ πιθανό να υπάρξει ακόμα μια μεταγραφική κίνηση για την ενίσχυση της περιφέρειας. Ο Μπράουν υπολογίζεται ως «πλάγιος» και ο Πεδουλάκης θα κινηθεί για την απόκτηση ενός γκαρντ, που δεν αποκλείεται να είναι και ο έβδομος ξένος του Παναθηναϊκού.

Οι πράσινοι παράλληλα με την υπόθεση του Τζίμερ Φριντέτ «δούλευαν» κι άλλες περιπτώσεις παικτών, ακολουθώντας διάφορα σενάρια δράσης, ώστε να είναι πανέτοιμοι ανάλογα με την εξέλιξη της υπόθεσης του Αμερικανού σκόρερ.

Μόλις εκείνος έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του, ενεργοποιήθηκε το ανάλογο πλάνο και ο Παναθηναϊκός έχει σχεδόν ολοκληρώσει τις κινήσεις του.

Keywords
Τυχαία Θέματα