Ο Καντέρ… γλέντησε τον Ίρβινγκ στην παρουσίαση των Σέλτικς (vid)

23:17 17/7/2019 - Πηγή: To10.gr

Ο Καϊρί Ίρβινγκ ήρθε στους Σέλτικς με πολλά και μεγάλα όνειρα, θέλοντας να μακροημερεύσει στην Βοστόνη και να οδηγήσει του Κέλτες στην κατάκτηση τίτλων.

Μάλιστα σε ένα συναισθηματικό βίντεο στον πρώτο του καιρό στην ομάδα, ανέφερε πως φοράει το Νο.11 λόγω του πατέρα του και θέλει να γίνει ο λόγος που κανείς δεν θα το ξαναφορέσει, υπονοώντας να κρεμαστεί η φανέλα με το εν λόγω  νούμερο στον ουρανό του TD Garden.

My dad is the reason I wear 11. I want to be the reason no one

else will. #justdoit pic.twitter.com/CZiLOsxbA9

— Kyrie Irving (@KyrieIrving) November 22, 2018

Τα πράγματα όμως δεν δούλεψαν κατ’ ευχήν. Ο Uncle Drew δεν κόλλησε ποτέ με τους Σέλτικς και μετά από δύο χρόνια έφυγε από τη Βοστόνη με προορισμό τη Νέα Υόρκη και τους Μπρούκλιν Νετς.

Το αντίστροφο δρομολόγιο ακολούθησε φέτος το καλοκαίρι ο Ενές Καντέρ που ήταν μεταξύ των επιλογών του Μπραντ Στίβενς για την ενίσχυση της frontline της ομάδας του.

Ο Τούρκος σέντερ, γνωστό πειραχτήρι και ατακαδόρος, κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του, αναφέρθηκε στο Νο.11 που επέλεξε λέγοντας πως είναι το παλιό του νούμερο και το επιλέγει θέλοντας να γίνει ο λόγος που… δεν θα το φορέσει ξανά κανείς.

Μια σαφής αναφορά στον Ίρβινγκ που έκανε άπαντες στην αίθουσα να ξεσπάσουν σε γέλια, όπως θα δείτε και το παρακάτω βίντεο.

Enes Kanter on why he chose #11 pic.twitter.com/Nfp1kGY6Aj

— Celtics on NBC Sports Boston (@NBCSCeltics) July 17, 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα