Παναθηναϊκός: Ο Πασκουάλ καλεί τον Μάνο Παπαδόπουλο

23:03 22/6/2020 - Πηγή: To10.gr

Ένα δυσαναπλήρωτο κενό αναμένεται να δημιουργηθεί στον μπασκετικό Παναθηναϊκό, εάν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες… Ο Μάνος Παπαδόπουλος φέρεται να έχει πρόταση από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, προκειμένου να αναλάβει το πόστο του general manager.

Αυτός ο οποίος επιθυμεί να συνεργαστεί με τον Μάνο Παπαδόπουλο είναι ο Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος εγκαταστάθηκε πριν λίγο καιρό στη Μόσχα. Ο Ισπανός προπονητής έχει τις καλύτερες εντυπώσεις από τη συνεργασία του με τον παράγοντα του Παναθηναϊκού

και του πρότεινε να δουλέψουν μαζί στη Ρωσία.

Προς το παρόν ο Παπαδόπουλος δεν έχει σχολιάσει τη φημολογία, ενώ αντίστοιχη στάση τηρούν από την ΚΑΕ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Παπαδόπουλος δεν εκπροσώπησε τον Παναθηναϊκό στη σημερινή τηλεδιάσκεψη της Euroleague και τον ρόλο του κάλυψαν ο Τάκης Τριαντόπουλος και ο Παναγιώτης Μπόμης.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η απουσία του Παπαδόπουλου ενίσχυσε τις φήμες ότι σκοπεύει να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό. Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τη συνέντευξη Τύπου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, όταν εκείνος ανέθεσε στον Παπαδόπουλο και στον Τριαντόπουλο να διοικήσουν την ΚΑΕ για λογαριασμό του.

Ενδεχόμενη αποχώρηση του Παπαδόπουλου θα ανατρέψει τον σχεδιασμό του Γιαννακόπουλου, αφού θα τον αναγκάσει να τον αντικαταστήσει. Ο Μάνος δεν είναι ένα απλό στέλεχος για την ΚΑΕ, εργάζεται σε αυτή από την εποχή του Παύλου και του Θανάση και ξέρει καλύτερα από τον καθένα την ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα