Παναθηναϊκός: Η πρόταση για τον Μακέντα που θα φέρει εξελίξεις

16:01 21/5/2020 - Πηγή: To10.gr

Ανοιχτή υπόθεση, αλλά όχι εκκρεμότητα… Κάπως έτσι μπορεί να περιγραφεί η κατάσταση του Φεντερίκο Μακέντα στον Παναθηναϊκό. Ο Ιταλός επιθετικός δεν είναι… ξεκρέμαστος, αφού έχει συμβόλαιο για άλλον ένα χρόνο έως τον Ιούνιο του 2021.

Όμως, είναι προφανές ότι ο Μακέντα αναζητεί μία μακροπρόθεσμη εξασφάλιση για το μέλλον του και η διοίκηση του Παναθηναϊκού δεν σκοπεύει να ανταποκριθεί. Στην παρούσα φάση, δεν διεξάγεται καμία συζήτηση για επέκταση της συνεργασίας

τους, ούτε για μεταγραφή.

Αφενός, ο Τσάβι Ρόκα δεν σχεδιάζει πρόταση στον Ιταλό επιθετικό, αφετέρου καμία ομάδα από την Ευρώπη ή τη Μέση Ανατολή δεν έχει εκφράσει ενδιαφέρον. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Μακέντα θα τελειώσει τη σεζόν με τα πράσινα και έπειτα, θα μιλήσει με τον Ρόκα.

Τον Φεβρουάριο, το μανατζερικό γραφείο που εκπροσωπεί τον Μακέντα είχε επαφή με τον Ρόκα και δεν διαπίστωσε διάθεση για νέο συμβόλαιο με αύξηση αποδοχών. Θεωρείται βέβαιο ότι με την πανδημία και με τη μείωση του μπάτζετ του Παναθηναϊκού, η στάση του Καταλανού δεν θα μεταβληθεί.

Φυσικά, ο Μακέντα αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει, ξέρει ότι ο Παναθηναϊκός επένδυσε ένα υψηλό συμβόλαιο στον Καρλίτος για τη γραμμή κρούσης και αυτός προορίζεται για δεύτερο ρόλο. Ο Μακέντα δεν θα συμβιβαστεί με αυτή την ιεραρχία και ήδη, ο μάνατζερ του δουλεύει για να φέρει πρόταση για πώληση.

Υπό άλλες προϋποθέσεις, ο Ρόκα θα απαιτούσε περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ για τα δικαιώματα του Μακέντα. Στις συνθήκες της πανδημίας, θα συμβιβαστεί και με μικρότερο ποσό. Εάν τη φέρει το μανατζερικό γραφείο που εκπροσωπεί τον παίκτη, θα προκύψουν άμεσες εξελίξεις…

Keywords
Τυχαία Θέματα