Άντερλεχτ : «Ο Βράνιες έχει τιμή, δεν έχουμε ακούσει τίποτα από την ΑΕΚ»

17:50 8/8/2020 - Πηγή: To10.gr

Η ΑΕΚ μπαίνει σιγά-σιγά σε φάση προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τον Μάσιμο Καρέρα να θέλει σύντομα να κλείσουν οι «τρύπες» που υπάρχουν στο «κιτρινόμαυρο» ρόστερ.

Βασική προτεραιότητα για την ΑΕΚ, αποτελεί η απόκτηση κεντρικού αμυντικού με τον Όγκνιεν Βράνιες να βρίσκεται εδώ και καιρό στο προσκήνιο. Όσο όμως ο Βόσνιος δεν εξασφαλίζει την ελευθέρας του από την Άντερλεχτ, τόσο η Ένωση θα τσεκάρει και

άλλες περιπτώσεις αμυντικών. Ο 30χρονος θέλει να έρθει ξανά στη χώρα μας, με την ΑΕΚ να του έχει έτοιμο το συμβόλαιο.

Η υπόθεση του 30χρονου παίκτη φαίνεται πως θα τραβήξει για καιρό, με την βελγική ομάδα να αποδεικνύεται σκληρό «καρύδι». Σήμερα (8/8) είχαμε ακόμα ένα επεισόδιο στο… σίριαλ με τον Όγκνιεν Βράνιες.  Ο αθλητικός διευθυντής της Άντερλεχτ, Πέτερ Βέρμπεκε , παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη σε όλα τα βελγικά Μέσα, αναλύοντας τα πάντα που αφορούν την κατάσταση στην ομάδα. Όσον αφορά τον Βόσνιο στόπερ, τόνισε πως η Ένωση δεν τους έχει… χτυπήσει την πόρτα και ο Βράνιες θα πρέπει να παλέψει για μια θέση στους «μωβ».

«Ο Τύπος στην Ελλάδα είναι ενθουσιασμένος με τον Βράνιες, αλλά εμείς ακόμα δεν έχουμε ακούσει τίποτα από την πλευρά της ΑΕΚ. Έχω πει στον ίδιο να παλέψει για τη θέση του και θα δούμε στο τέλος του μεταγραφικού παζαριού τι θα συμβεί. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μέχρι τότε. Ο Βράνιες έχει συγκεκριμένη τιμή», ήταν οι δηλώσεις του Βέρμπεκε στους ρεπόρτερ της Άντερλεχτ.

Οι επόμενες μέρες θα είναι κρίσιμες, με την Άντερλεχτ να είναι και αυτή στα… σχοινιά, καθώς θέλει να απαλλαγεί από το βαρύ συμβόλαιο του Βόσνιου. Από την άλλη, η ΑΕΚ δεν προτίθεται να μπει σε συζητήσεις με τους «μωβ» και περιμένει ο 30χρονος παίκτης να αποχωρήσει ως ελεύθερος από το Βέλγιο και να επιστρέψει στην… κιτρινόμαυρη αγκαλιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα