Παναθηναϊκός : Πιο πιθανή η προσθήκη στο team του Πογιάτος

18:05 9/10/2020 - Πηγή: To10.gr

Ο Ντάνι Πογιάτος δεν παίζει το… κεφάλι του στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ, αφού ναι μεν υπάρχει προβληματισμός για την απόδοση της ομάδας, αλλά θεωρείται πως δεν φέρει αυτός το κύριο μερίδιο ευθύνης. Αντίθετα, η διοίκηση έχει τη διάθεση να τον στηρίξει, προκειμένου ο Ισπανός να παρουσιάσει έργο.

Οι «πράσινοι» αναζητούν τρόπους για να βοηθήσουν τον Πογιάτος στη δουλειά του και να τον ισχυροποιήσουν

σε τομείς που έχει έλλειμα, όπως η διαχείριση των αποδυτηρίων. Σε αυτό το πλαίσιο εξετάζεται η πρόσληψη ενός γενικού αρχηγού, με διάφορα ονόματα να έχουν τεθεί επί τάπητος, όπως του Γιοσού Σαριέγκι που αποκάλυψε to10.gr.

Ωστόσο, φαίνεται πως προκρίνεται η λύση μίας προσθήκης στο επιτελείο του Πογιάτος. Ενός συνεργάτη ο οποίος θα γνωρίζει τον Σύλλογο, πρόσωπα και καταστάσεις και ταυτόχρονα, θα λειτουργεί ως βοηθός προπονητή.

Στο «σκάνερ» των ανθρώπων του Τριφυλλιού περνούν αρκετά βιογραφικά και ήδη έχει δημιουργηθεί μία short-list, που έχει τεθεί υπόψη του Γιάννη Αλαφούζου. Όμως, οριστική απόφαση δεν έχει ληφθεί, ούτε έχει πραγματοποιηθεί επαφή με κάποιον από εκείνους τους οποίους έχουν ξεχωρίσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα