Παναθηναϊκός : Πέφτει… μόνος του στο πόλο

22:30 2/8/2020 - Πηγή: To10.gr

Αγωνιστικά, ο Παναθηναϊκός έπρεπε να είχε υποβιβαστεί από την Α1 Πόλο Ανδρών, αφού τερμάτισε τελευταίος. Ωστόσο, η ΚΟΕ αποφάσισε να μην υπάρξουν ανακατατάξεις, εξαιτίας της πανδημίας. Εν τέλει, απ’ ότι φαίνεται ο Παναθηναϊκός θα υποβιβαστεί αυτοβούλως…

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Παναγιώτης Μαλακατές, επιβεβαίωσε

μιλώντας στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, ότι η διοίκηση του σκέφτεται να δηλώσει το τμήμα στην Α2 κατηγορία. Και αυτό, για οικονομικούς λόγους…

«Δυστυχώς είναι αλήθεια. Λέω δυστυχώς διότι δεν μου αρέσει η ιδέα, όπως και σε κανέναν, να σκεφτόμαστε το αν θα πρέπει να μείνουμε στην Α1 και να προσπαθήσουμε να σταθούμε στην κατηγορία ή να πάμε στην Α2. Σύντομα θα υπάρξει ανακοίνωση.

Είναι δύσκολο αλλά πρέπει να ιεραρχήσουμε τους στόχους μας. Στη δεδομένη χρονική στιγμή είναι δύσκολο να στηριχθεί με ένα πολύ μεγαλυτερο μπάτζετ ένα τμήμα που απλά θα πάλευε, διότι και με τα διπλά ποσά από αυτά που εχουμε αποφασίσει πάλι θα… χαροπάλευε.

Είναι δύσκολο να στερήσουμε τα χρήματα αυτά από ένα άλλο τμήμα που θα έχει στόχο τον τίτλο και ίσως να μην μπορούσε να τον διεκδικήσει αν τα δίναμε στο πόλο. Ναι μεν δεν το θέλουμε, αλλά οφείλουμε να ιεραρχήσουμε τους στόχους μας για να κάνουμε πρωταθλητισμό όπου μπορούμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα