Παναθηναϊκός : Ο Ρόκα έχει τα… κλειδιά για τον Πογιάτος

13:06 30/9/2020 - Πηγή: To10.gr

Το πρόσωπο «κλειδί» για το μέλλον του Ντάνι Πογιάτος στον Παναθηναϊκό, όσο και αν ακούγεται οξύμωρο, δεν είναι ο Γιάννης Αλαφούζος. Αυτός από τον οποίο εξαρτάται πρωτίστως ο προπονητής είναι ο προϊστάμενος του, ο Τσάβι Ρόκα.

Διότι ο Ρόκα επέλεξε και εισηγήθηκε την πρόσληψη του Πογιάτος τον προηγούμενο Μάιο, θεωρώντας ότι είναι ο ιδανικός για να αντικαταστήσει τον Γιώργο Δώνη. Ο Ροκά ανέλυσε τα πλεονεκτήματα που πίστευε ότι είχε η επιλογή του και τα οποία ισχυριζόταν τότε ότι υπερτερούσαν των μειονεκτημάτων.

Ο Ρόκα

είναι αυτός από τον οποίο ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ζητά εξηγήσεις για τα αρνητικά αποτελέσματα στις δύο πρώτες αγωνιστικές και για την κακή αγωνιστική κατάσταση που βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές. Ο Αλαφούζος έχει μιλήσει απ’ ευθείας με τον Πογιάτος, αλλά με τον τεχνικό διευθυντή του έχει καθημερινή επικοινωνία.

Η φθορά που προκαλεί στην ομάδα ο Πογιάτος, αντανακλά και στον Ρόκα. Παρότι δημοσίως ο προπονητής έχει τεθεί στο επίκεντρο της κριτικής, στο εσωτερικό του Παναθηναϊκού έχει περιέλθει σε δύσκολη θέση και ο Τσάβι Ρόκα.

Στη σύσκεψη του Σαββάτου στο «Γεώργιος Καλαφάτης», ο Ρόκα στήριξε πλήρως τον Πογιάτος ενώπιον του Αλαφούζου. Το ερώτημα είναι τι θα πράξει ο Καταλανός, εφόσον ο Παναθηναϊκός δεν επανακάμψει άμεσα, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Άρη.

Θα επιμείνει ο Ρόκα στη στήριξη στον προπονητή τον οποίο επέλεξε ή θα αναγνωρίσει το λάθος του και θα προτείνει στον Αλαφούζο την αντικατάσταση του; Δύσκολο το δίλημμα και σίγουρα στριφογυρίζει όλο και πιο έντονα στο μυαλό του τεχνικού διευθυντή του Τριφυλλιού…

Keywords
Τυχαία Θέματα