Πάλεψε, αλλά «λύγισε» ο Τσιτσιπάς

Δεν τα κατάφερε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Ελληνας τενίστας ηττήθηκε στον δεύτερο γύρο του τουρνουά της Βιέννης με 2-1 σετ από τον Γκριγκόρ Ντιμιτροφ (7-6 [5], 4-6, 3-6) και ολοκλήρωσε άδοξα την περιπέτειά του στην indoor διοργάνωση που διεξάγεται στην Αυστρία.

Ο «Τσιτσιφάστ» προηγήθηκε, αλλά στη συνέχεια ο Βούλγαρος γύρισε το παιχνίδι, πήρε εκδίκηση για την ήττα στο Ρολάν Γκαρός και μαζί την πρόκριση για τα προημιτελικά.

Ο Στέφανος πλέον καλείται να αφήσει πίσω του την ήττα από τον Ντιμιτρόφ και να στρέψει το

βλέμμα του στο Paris Masters, που ξεκινάει την Δευτέρα (2/11). Ο 22χρονος τενίστας θα ταξιδέψει στη Γαλλία για να λάβει μέρος στο τελευταίο Masters της φετινής σεζόν.

Η εικόνα του αγώνα:

Στο πρώτο σετ οι δύο τενίστες κράτησαν με ευκολία τα σερβίς τους και έλυσαν τις διαφορές τους στο τάι μπρέικ. Εκεί ο Βούλγαρος προηγήθηκε με 2-0 και στη συνέχεια με 5-1. Ωστόσο, ο Στέφανος με έξι σερί πόντους έφερε τα πάνω κάτω και με 7-5 έκανε το 1-0 στα σετ.

Στο δεύτερο σετ ο Βούλγαρος μπήκε αποφασισμένος να πιέσει τον Ελληνα τενίστα και τα κατάφερε. Στο τρίτο γκέιμ είχε μπρέικ πόιντ, αλλά ο Στέφανος κατάφερε να το «σβήσει». Στο 5ο γκέιμ όμως ο Ντιμιτρόφ κατάφερε να σπάσει το σερβίς του Τσιτσιπά και να προηγηθεί με 3-2. Στη συνέχεια κράτησε το σερβίς του και με 6-4 ισοφάρισε σε 1-1.

Στο τρίτο σετ ο Ντιμιτρόφ έκανε μπρέικ και πάλι στο 5ο γκέιμ και προηγήθηκε με 3-2. Όπως και στο δεύτερο, ο Στέφανος δεν κατάφερε να κάνει μπρέικ-μπακ, με τον Βούλγαρο στο 5-3 να πετυχαίνει και νέο μπρέικ και να παίρνει το σετ με 6-3 και μαζί τη νίκη – πρόκριση.

Keywords
Τυχαία Θέματα