Οσασούνα – Θέλτα 2-0 (vid)

14:59 4/10/2020 - Πηγή: To10.gr

Η Οσασούνα πήρε τη νίκη στο «Ελ Σαδάρ» με 2-0 κόντρα στη Θέλτα στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της La Liga.

Οι γηπεδούχοι επέστρεψαν στις νίκες με καλή εμφάνιση και έχοντας ως πρωταγωνιστές της τους Αργεντινούς Ρονκάλια και Καλέρι.

Η Οσασούνα ξεκίνησε δυναμικά και στο 3ο λεπτό έχασε διπλή ευκαιρία με τους Καλέρι και Πέρεθ και στο 22ο λεπτό άνοιξε το σκορ καθώς ο Ρονκάλια με εξαιρετικό μακρινό σουτ έκανε το 1-0, με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στο

δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι συνέχισαν έχοντας την ανωτερότητα στον αγωνιστικό χώρο. Στο 72′ χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία καθώς η κεφαλιά του Καλέρι σταμάτησε στο δοκάρι του Βιγιάρ. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Ρονκάλια γύρισε από τα δεξιά και ο Καλέρι βρέθηκε και πάλι στη φάση κάνοντας με κεφαλιά το 2-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Ερέρα, Ρονκάλια, Όιερ (83′ Βιδάλ), Νταβίντ Γκαρθία, Πέρεθ, Ουνάι Γκαρθία, Τόρο, Γκαγιέγκο (64′ Μονκαγιόλα), Ρουμπέν Γκαρθία, Καλέρι, Μπάρχα (64′ Γιόνι)

ΘΕΛΤΑ: Βιγιάρ, Ολάθα, Μουρίγιο, Μάγιο, Αϊντού, Ντένις Σουάρεθ, Γιοκουσλού, Τάπια (73′ Μίνα), Μπαέθα (61′ Μορ), Άσπας, Νολίτο (81′ Ροντρίγκες)

Keywords
Τυχαία Θέματα