Παναθηναϊκός : Χωρίς Μακέντα η εντεκάδα του Πογιάτος

14:55 4/10/2020 - Πηγή: To10.gr

Για την 4η αγωνιστική της Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί (4/10, 16:00) στο Ολυμπιακό Στάδιο τον Άρη, με τους «πράσινους» να ψάχνουν το πρώτο τους τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα. Μέχρι στιγμής, το «τριφύλλι» μετράει μια ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης και μια ισοπαλία κόντρα στην ΑΕΛ.

Για

τη σημερινή αναμέτρηση κόντρα στους «κίτρινους» της Θεσσαλονίκης, ο Ντάνι Πογιάτος επέλεξε να αφήσει εκτός ενδεκάδας τον Φεντερίκο Μακέντα, με τον Καρλίτος να ξεκινάει στην κορυφή της επίθεσης. Βασικός ξεκινάει και ο Χατζηγιοβάνης, ενώ ο  Αλεξανδρόπουλος θα είναι δίπλα σε Κουρμπέλη και Μπουζούκη στον χώρο του κέντρου.

Αναλυτικά η ενδεκάδα: Διούδης, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Σάντσες, Χουάνκαρ, Κουρμπέλης, Μπουζούκης, Αλεξανδρόπουλος, Αϊτόρ, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης.

Στον πάγκο θα βρίσκονται οι: Ξενόπουλος, Πούγγουρας, Καραγιάννης, Ζαγαρίτης, Σαβιέρ, Σερπέζης, Μακέντα, Εμμανουηλίδης και Τζαβίδας.

Οι 1⃣1⃣της ομάδας μας για το σημερινό παιχνίδι #Panathinaikos #paofc2020_21 #paoaris #lineup #slgr pic.twitter.com/23fMEIxT5g

Panathinaikos F.C. (@paofc_) October 4, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα