Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Οι δοκιμές Δώνη

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Οι δοκιμές του Γιώργου Δώνη και η περίπτωση του Σωκράτη Διούδη.

Ο Διούδης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη μέση και αποχώρησε για προληπτικούς λόγους πριν από το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής.

Το σημείο είναι ύπουλο, όμως δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής του στο εντός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ένα τσίμπημα αισθάνθηκε, εν συνεχεία εξετάστηκε και οι όποιες ανησυχίες

έσβησαν γρήγορα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Πού θα δείτε την αναμέτρηση

Συνεπώς, ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί με τον βασικό του τερματοφύλακα, ο οποίος δεν έχει αρχίσει καλά στη σεζόν, όπως εξάλλου και η συντριπτική πλειοψηφία των συμπαικτών του.

Στο μεταξύ, ο Γιώργος Δώνης συνεχίζει να ανακατεύει την τράπουλα και να πειραματίζεται στις προπονήσεις, έως ότου καταλήξει στο ιδανικό -για εκείνον- σύστημα.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ζαχίντ και Κολοβός παίζουν… παντού

Ο Δώνης έχει χρησιμοποιήσει τους Δημήτρη Κουρμπέλη και Χρήστο Δώνη με «βάθος» στα χαφ, προκειμένου να μην υπάρχει μεγάλη απόσταση από τα στόπερ.

Σκοπός του είναι να περιορίσει την ταχύτητα του αντιπάλου, το στοιχείο δηλαδή που ο ίδιος θεωρεί ως το μεγαλύτερο ατού του.

Αναφορικά με το κέντρο της άμυνας, ο Μπαρτ Σένκεφελντ κάνει τη διαφορά στις προπονήσεις, είναι δυνατός και γρήγορος, ωστόσο δεν βρίσκεται ακόμη στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Κοινώς, ο Ολλανδός αμυντικός δεν έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί για πάνω από μια ώρα.

Αυτό σημαίνει ότι οι Δημήτρης Κολοβέτσιος και Αχιλλέας Πούγγουρας έχουν σαφές προβάδισμα για να πάρουν φανέλα βασικού, με τον Ολλανδό να συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες.

Ο πιο έτοιμος από τις τελευταίες προσθήκες ακούει στο όνομα Ούφε Μπεκ, ο οποίος δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή και, κατ’ επέκταση, να παραγκωνιστεί ο Γιοάν Μολό.

Πολλές δοκιμές γίνονται με τον Γκίας Ζαχίντ και τον Δημήτρη Κολοβό.

Αμφότεροι έχουν αγωνιστεί σε διάφορες θέσεις, εντούτοις το πιο ρεαλιστικό σενάριο τους θέλει στην τριάδα πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Φεντερίκο Μακέντα.

Μιας και η… κουβέντα πήγε στη γραμμή κρούσης, ο Χουάν Χοσέ Περέα αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί στο αρχικό σχήμα, δεδομένου ότι δεν έχει την εμπειρία από τόσο σημαντικές αναμετρήσεις, μηδέ το επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Η εβδομάδα κύλησε με συζήτηση αναφορικά με τον παίκτη που θα αγωνιστεί στο αριστερό άκρο της άμυνας, εξαιτίας των κακών εμφανίσεων του Εμάνουελ Ινσούα.

Ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης ήταν ο επικρατέστερος για αντικαταστάτης του Αργεντινού, επειδή γνωρίζει πολύ καλά τη θέση.

Ωστόσο, οι τελευταίες δοκιμές δείχνουν ότι ο 21χρονος θα παίξει στο δεξί «φτερό», εκεί δηλαδή που πέρασε τη θερινή προετοιμασία επί ολλανδικού εδάφους.

Επί της ουσίας, οι 10 από τους 11 του αρχικού σχήματος του Παναθηναϊκού δείχνουν πιο σίγουροι.

Ο λόγος για τους Διούδη, Γιόχανσον, Κολοβέτσιο, Πούγγουρα, Ινσούα, Κουρμπέλη, Χ. Δώνη, Ζαχίντ, Χατζηθεοδωρίδη και Μακέντα.

The post Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Οι δοκιμές Δώνη appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα