Ολυμπιακός: Χωρίς Σεμέδο με τον Άρη

21:37 13/6/2020 - Πηγή: To10.gr

Χωρίς τον Ρούμπεν Σεμέδο, που εξαιτίας ενός προσωπικού θέματος έχασε κάποιες προπονήσεις, θα αντιμετωπίσει αύριο στο Καραισκάκη ο Ολυμπιακός τον Άρη για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ.

Ο Μαρτίνς συνάμα δεν μπορεί εδώ και καιρό να υπολογίζει στους τραυματίες Χριστοδουλόπουλο, Σουντανί. Την θέση του Σεμέδο θα πάρει ο Σισέ παίζοντας μαζί με τον Μπα στο κέντρο της άμυνας. Αυτή αναμένεται να είναι και η μοναδική αλλαγή στο βασικό σχήμα σε σχέση

με το προηγούμενο αγώνα στην Τούμπα.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ για την τελευταία προπόνηση στο Ρέντη πριν το ματς με τον Άρη και την αποστολή:

«Με απογευματινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την Κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Άρη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (21:30, novasports1HD) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των Play Off της Super League. Ο Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε τους παίκτες του και στη συνέχεια ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από 22 ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά η αποστολή
Σα, Αλέν, Τζολάκης, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Μπα, Σισέ, Τσιμίκας, Καφού, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Λοβέρα, Μπρούνο, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Χασάν, Ελ Αραμπί».

Keywords
Τυχαία Θέματα