Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη 7-8

Η εντυπωσιακή Βουλιαγμένη νίκησε τον άστοχο Ολυμπιακό της πρεμιέρας με 8-7 και απέδειξε με το «καλημέρα» ότι πρόκειται για μία εξαιρετική ομάδα.

Το συγκρότημα του Κόλιανιν πήρε δίκαια νίκη – έκπληξη χάρις στην εξαιρετική της άμυνα και στο γεγονός ότι εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την αστοχία των ερυθρόλευκων.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου, μπήκε πολύ νοθρά στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα να βρει δίχτυα για πρώτη φορά στο τρίτο οκτάλεπτο. Η πολύ καλή αμυντική λειτουργία της Βουλιαγμένης και η αποτελεσματικότητά

της μπροστά, έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη της αναμέτρησης. Μάλιστα, σε ένα σημείο του αγώνα το σκορ ήταν στο 3-0 υπέρ της ομάδας των νοτίων προαστίων.

Τελικά, ο Ολυμπιακός ανέκαμψε στο τέλος του τρίτου και στο τέταρτο οκτάλεπτο και κατόρθωσε να φτάσει μέχρι και στην ισοφάριση (6-6 και 7-7).

Τελικά, η Βουλιαγμένη με σκόρερ τον Αλιφραγκή και σε συνδυασμό με τη χαμένη εκτέλεση πέναλτι από πλευράς ερυθρόλευκων, πήραν τη νίκη και ξεκίνησαν με το… δεξί τις υποχρεώσεις τους στην Α1 Ανδρών πόλο. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να αφήσει πίσω του το κακό ξεκίνημα και να κρατήσει το πάθος και την ένταση που έβγαλε στα τελευταία λεπτά.

Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο προπονητής των ερυθρόλευκων, Θοδωρής Βλάχος δέχτηκε κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή λόγω διαμαρτυρίας, ενώ στον τεχνικό της Βουλιαγμένης δόθηκε κίτρινη. Εν συνεχεία, ο 51 κόουτς των γηπεδούχων παρακολούθησε τον αγώνα από την κερκίδα.

Τα οκτάλεπτα: 0-1, 0-1, 2-4, 5-2

Ολυμπιακός (Βλάχος): Ζερδεβάς, Ντάουμπε, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς, Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Πρέκας, Δερβίσης, Κάκαρης, Μουρίκης, Καπότσης, Χρυσοσπάθης, Ίρβινγκ, Γραμματικός, Συρμάς, Μαθιόπουλος

Βουλιαγμένη (Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης, Αλαφραγκής, Γκιουβέτσης, Τρούλος, Γούβης, Αφρουδάκης, Καλογερόπουλος, Χαλυβόπουλος, Κουρούβανης, Λόζινα, Μπάσιτς, Ανδρεάδης, Καστρινάκης, Βλάσσης

Keywords
Τυχαία Θέματα