Επίσημο του Έμπερτ στη Ξάνθη

Η Ξάνθη έχει κάνει την διαφορά στο μεταγραφικό παζάρι και δεν σταματάει να ανακοινώνει ποδοσφαιριστές. Η ενίσχυση σε όλες τις θέσεις του ρόστερ συνεχίζεται σε αμείωτη ταχύτητα. Το τελευταίο απόκτημα που ανακοίνωσαν οι Ακρίτες, είναι ο Πάτρικ Έμπερτ.

Πρόκειται για μία πολύ σημαντική μεταγραφή, καθώς ο 33χρονος μεσοεπιθετικός έχει πλούσια εμπειρία σε Γερμανία και Ισπανία. Συγκεκριμένα, ο Γερμανός άσος έχει φορέσει τα χρώματα των Χέρτα, Βαγιαδολίδ, Σπάρτακ Μόσχας, Ράγιο Βαγιεκάνο και Ίνγκολσταν

ενώ τα τελευταία δύο χρόνια, ήταν στο ρόστερ της Ντιναμό Δρέσδης. Συνολικά, μετράει 395 συμμετοχές σε επαγγελματικό επίπεδο και έχει απολογισμό 55 γκολ και ισάριθμες ασίστ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή PATRICK EBERT.

Ο έμπειρος Γερμανός ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού μέσου έχοντας πραγματοποιήσει συνολικά 395 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετείχε, κυρίως με τη Χέρτα, αλλά και τις Βαγιαδολίδ, Σπαρτάκ Μόσχας, Ράγιο Βαγεκάνο, Ίνγκολσταν και Δυναμό Δρέσδης.

Στο ξεκίνημα της καριέρας του ήταν 13 φορές διεθνής με την Εθνική Ελπίδων της Γερμανίας και Πρωταθλητής Ευρώπης Κ-21 το 2009, ενώ το 2011 είχε κερδίσει το πρωτάθλημα της 2. Bundesliga με την Χέρτα.

Patrick, καλώς ήρθες στην ΞΑΝΘΗ!»

Keywords
Τυχαία Θέματα