Ολυμπιακός : Έπαιζε με 7 παίκτριες σύμφωνα με τη γραμματεία

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού νίκησε στη Βούλα την ομάδα της Θέτιδας με 3-2 σετ ωστόσο υπήρξε ένα απρόοπτο για τις «ερυθρόλευκες» οι οποίες έχασαν έναν βαθμό λόγω μιας πρωτοφανούς απόφασης της γραμματείας.

Στο 20-23 του τέταρτου σετ, οι φιλοξενούμενες κέρδισαν άσο και η γραμματεία διέκοψε τον αγώνα με αποτέλεσμα ο Σαραντίτης να δεχθεί κίτρινη κάρτα. Επίσης στο τέλος του σετ

αποβλήθηκε ο μάνατζερ, Νίκος Κατσιούρας, για διαμαρτυρίες.

Αυτό που είχε συμβεί είναι ότι η γραμματεία σημείωσε πως η Χριστοδούλου αντικατέστησε την Αργυρίου, ενώ στην πραγματικότητα είχε αντικαταστήσει την Ξανθοπούλου.

Στην προσπάθεια να διορθωθεί το λάθος, έγινε ένα μεγαλύτερο. Όταν η Αργυρίου πήγε στο σερβίς, πήρε άσο αλλά η γραμματεία σφύριξε παράβαση πιστεύοντας ότι ο Ολυμπιακός έπαιζε με 7 παίκτριες. Ως εκ τούτου, δεν έγινε το 20-24 με τη φάση να θεωρείται ως μη γενόμενη και η Θέτιδα ισοφάρισε σε 2-2 στα σετ. Ο διαιτητής είχε καταλάβει το λάθος αλλά απέβαλε τον Κατσιούρα για απρεπή συμπεριφορά.

Παρά το γεγονός ότι δεν μετράει τώρα ο χαμένος βαθμός του Ολυμπιακού, στο μίνι πρωτάθλημα τίτλου είναι ορατή η περίπτωση να στερήσει ακόμα και τρόπαιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα