Ο Ποντένσε αγκαλιά με το παιδικό του ίνδαλμα! (pic)

18:39 14/8/2019 - Πηγή: To10.gr

Ο Ντανιέλ Ποντένσε όπως κάθε παιδί, θαύμαζε έναν ποδοσφαιριστή τον οποίο είχε ως πρότυπο, αντέγραφε τις κινήσεις του στο χορτάρι και προσπαθούσε να τον κοπιάρει.

Για τον Πορτογάλο του Ολυμπιακού, το παιδικό του ίνδαλμα ήταν ο Ρομπίνιο. Ο πολύπειρος άσος της Μπασακσεχίρ, τον οποίο αντιμετώπισε το βράδυ της Τρίτης στο Γ. Καραϊσκάκης.

Ο μικρόσωμος μάγος των Ερυθρόλευκων είχε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί μαζί του μετά το τέλος του αγώνα και να μιλήσει γι αυτήν την στιγμή που τα… όνειρα

παίρνουν σάρκα και οστά!

«Το 2005, όταν ήμουν παιδί έπαιζα PlayStation όπως όλοι και αυτός ο τύπος έκανε το ταξίδι μου με διαφορετικό τρόπο. Απόλαυσα πολύ να παίζω μαζί του και να τον παρακολουθώ. Να τραγουδώ το όνομά του και να κάνω τις ντρίμπλες του. Και τώρα δείτε πού βρίσκομαι. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο.

Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Ήταν το είδωλό μου σαν παίκτης και τώρα σαν άνθρωπος. Είμαι ευλογημένος για όσα έχω και όσα πέτυχα μέχρι τώρα. Και, ναι, θα παλέψω για περισσότερα και αυτό το παράδειγμα είναι για να κυνηγάς τα όνειρά σου και να κάνεις δυνατό αυτό που πίστευες πως δεν μπορούσε να γίνει. Απλά πάλεψε και πίστεψε, Ο Θεός ξέρει τα πάντα και είσαι σε καλά χέρια», ανέφερε ο Ποντένσε.

Δείτε το ποστ:

Keywords
Τυχαία Θέματα