Ολυμπιακός: Οι λεπτομέρειες για τον Ματέο Γκαρσία

Ο Ολυμπιακός είναι αυτός που κρατάει στα χέρια του τον Ματέο Γκαρσία. Κάτι που έχει αναφέρει το Sportime εδώ και μέρες, αλλά και στο φύλλο της Τετάρτης (14/8). Τον θέλει πολύ και όλα δείχνουν πως θα τον κάνει δικό του.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να ξεκαθαριστεί είναι πως ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει με την πλευρά του 22χρονου εξτρέμ. Πληροφορίες αναφέρουν για 4ετές

ή 5ετές συμβόλαιο. Για τις ετήσιες απολαβές του αναμένεται να ξεπερνούν τις 400.000 ευρώ.

Ο Ματέο Γκαρσία θέλει πολύ να ντυθεί στα ερυθρόλευκα και περιμένει.

Το θέμα έχει να κάνει με την Λας Πάλμας. Ψάχνει την καλύτερη πρόταση. Μπορεί να πει το ναι με 2,5 εκατ. ευρώ, όπως λένε στην Ισπανία.

Το θέμα είναι πως το συμβόλαιο του λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Κάτι που σημαίνει πως η ισπανική ομάδα, είναι πιεσμένη για την παραχώρηση του.

Ο Άρης, από την μεριά του φέρεται να δίνει 1,5 εκατ. ευρώ για το 80% των δικαιωμάτων του. Επίσης δεν φτάνει την προσφορά των Πειραιωτών στον Ματέο Γκαρσία.

Ολυμπιακός και Νότιγχαμ

Στις μεταγραφές ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Αλλά ο Ολυμπιακός έχει το πάνω χέρι και αν ανεβάσει την προσφορά του, θα τον κάνει δικό του.

Κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει σύντομα, όπως ανέφερε το Sportime στο φύλλο της Τρίτης (13/8).

Γιατί πρόταση υπάρχει. Δεν έγινε νέα τις τελευταίες ημέρες. Ο Ολυμπιακός έχει την τακτική του, που έχει αποδειχθεί αποτελεσματική. Έστω κι αν χρειαστεί να περάσει καιρός για να κλείσει μια μεταγραφή.

Αξίζει να σημειωθεί πως η κίνηση για τον Ματέο Γκαρσία είχε να κάνει με την Νότιγχαμ. Αλλά υπήρξε θέμα για να βγάλει άδεια εργασίας. Θέμα που δείχνει το πόσο κοντά έχουν τον 22χρονο εξτρέμ.

Το άλλο θέμα έχει να κάνει με το ιταλικό διαβατήριο, που περιμένει ο Ματέο Γκαρσία. Οι διεργασίες έχουν γίνει. Υπάρχει καθυστέρηση, αλλά και πίστη πως θα το πάρει.

The post Ολυμπιακός: Οι λεπτομέρειες για τον Ματέο Γκαρσία appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα