Με το 1.80 στη «Τούμπα»

14:09 6/8/2019 - Πηγή: To10.gr

Για πάμε να μπούμε σε ευρωπαϊκούς ρυθμούς αυτή την εβδομάδα, η οποία έχει έντονο το ελληνικό ενδιαφέρον. Απόψε ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει για άλλη μια φορά σε προκριματική φάση τον Άγιαξ, ο οποίος στην περσινή διοργάνωση, έφτασε μέχρι τα ημιτελικά και μια ανάσα από τον τελικό.

O ΠΑΟΚ έρχεται ίσως από την πιο επιτυχημένη σεζόν της ιστορίας του και θέλει επιτέλους να κάνει το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη και να βρεθεί για πρώτη φορά στη ιστορία του σε ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ.

Μπορεί στην αρχή της σεζόν να αποχώρησε ο Λουτσέσκου από τον πάγκο, αλλά έφερε τον Άμπελ Φερέιρα από την Μπράγκα, έναν από τους πιο ελπιδοφόρους Πορτογάλους τεχνικούς. O Άγιαξ έχασε κάποιους παίκτες που έλαμψαν πέρσι, αλλά εδώ και χρονιά το ίδιο κάνει. Δεν αποδυναμώθηκε τόσο όμως, παραμένει μεσοεπιθετικά πάρα πολύ δυνατός και η φιλοσοφία του είναι παντού η ίδια. Παίζει φουλ επίθεση. Αυτό μαθαίνουν από μικρά στον «Αίαντα». Περιμένω να βρει γκολ στην κατάμεστη «Τούμπα», αλλά και ο ΠΑΟΚ μπροστά είναι πολύ δυνατός και έστω ένα γκολ θεωρώ ότι το έχει. Άλλωστε ξέρει ότι δεν σκοράρει, στη ρεβάνς τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα.

Στο Σουνταμερικάνα, η Ιντεπεντιέντε από την Αργεντινή, υποδέχεται την Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάλλε για τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Με τον Μπεκασέσε στον πάγκο, έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία έως τώρα, έχει ενισχυθεί και το ρόστερ, για να ξεφύγει επιτέλους από την μετριότητα. Στην έδρα της η «ρόχα» είναι το ξεκάθαρο φαβορί σε αυτό το ματς και εύκολα ή δύσκολα αναμένω ότι θα το πάρει. Η Ντελ Βάλλε δεν πατάει καλά τελευταία, έχει θέματα στο παιχνίδι της, ενώ όταν απομακρύνεται από την έδρα της παίρνει δύσκολα αποτέλεσμα. Φέτος στο Σουνταμερικάνα σε τρία εκτός, μετράει δύο ήττες και μια ισοπαλία, ενώ σκόραρε μόλις στο ένα εξ αυτών.

Συνοψίζοντας λοιπόν, περιμένω να δούμε σχετικά ανοιχτό παιχνίδι στη «Τούμπα», με το g/g να είναι σε πρώτο πλάνο, έτσι όπως παίζουν οι δύο ομάδες. Στο 1.80 δείχνει να είναι fair επιλογή. Σκέφτηκα και το 1Χ, αλλά ο Άγιαξ έχει δώσει ήδη δύο επίσημα ματς και μπορεί να παίξει τον ρόλο του αυτό.

Στο Σουνταμερικάνα, καθαρό φαβορί η Ιντεπεντιέντε και στην Αβεγιανέδα έχει τον πρώτο λόγο για νίκη. Δεν περιμένω να ανοίξει ο ρυθμός όμως και για αυτό θα πάω στο combo bet 1 & under 3.5.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Keywords
Τυχαία Θέματα