«Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει τη μεταγραφή του Βιάνα»

22:26 1/9/2020 - Πηγή: To10.gr

Κινητικότητα επικρατεί για τα άκρα της άμυνας του Παναθηναϊκού… Ο Τσάβι Ρόκα εντείνει τις ενέργειες του, προκειμένου να γεμίσει τα κενά στις πτέρυγες και καταπιάνεται με τις ανοιχτές υποθέσεις.

Καταρχάς, το κλείσιμο του αναπληρωματικού του Φακούντο Σάντσες μοιάζει θέμα ωρών. Η πορτογαλική εφημερίδα «A Bola» έγραψε ότι ο 30χρονος Πορτογάλος βρίσκεται στο δρόμο για την Αθήνα, αν και όχι με την κυριολεκτική έννοια.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Βιάνα ρυθμίζει τις τελευταίες λεπτομέρειες της λύσης του συμβολαίου

του με τη Μπράγκα και αμέσως μετά θα ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Πάει στην Αλαβές ο Φερτόνγκ

Αντίθετα, ένας από τους παίκτες που έχει ξεχωρίσει ο Τσάβι Ρόκα για το αριστερό άκρο της άμυνας, καταλήγει στην Ισπανία… Σύμφωνα με την ολλανδική ιστοσελίδα «voetbal international», ο Κάλβιν Φέρτονγκ προσανατολίζεται να αποδεχτεί την πρόταση της Αλαβές.

Τον Φερτόνγκ έχουν προσεγγίσει πολλές ολλανδικές ομάδες, όμως εκείνος προτιμά το εξωτερικό. Εκτός από τον Παναθηναϊκό, η Άρσεναλ Τούλα, η Μπενεβέντο, η Βασιλεία και ο Ερυθρός Αστέρας έχουν μιλήσει με τον 23χρονο μπακ-χαφ.

Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες η Αλαβές εμφανίστηκε στο προσκήνιο και φαίνεται πως κερδίζει τη μάχη. Η «VB» αναφέρει ότι η Αλαβές έχει τις πιο πολλές πιθανότητες να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Keywords
Τυχαία Θέματα