Ο Μάντζαρης δώρισε μάσκες στον δήμο Περιστερίου (pics)

16:55 4/5/2020 - Πηγή: To10.gr

Δεν ξεχνάει την περιοχή που ξεκίνησε ο Βαγγέλης Μάντζαρης και σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που ζούμε όλοι, αποφάσισε να προχωρήσει σε μία σπουδαία πρωτοβουλία.

Ο γκαρντ του Προμηθέα Πατρών, παρέδωσε στον αντιδήμαρχο Περιστερίου και, Γιώργο Τσαλίκη, προστατευτικές μάσκες για τον κορωνοϊό. Την κίνηση αυτήν την δημοσιοποίησε ο γνωστός τραγουδιστής μέσω του προσωπικού του λογαριασμούς στο instagram.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Τσαλίκη:

«Όμορφο ξεκίνημα στην εβδομάδα μας. Σήμερα ο

Περιστεριωτης διεθνής μπασκετμπολίστας και αγαπημένος μας φίλος Βαγγελης Μάντζαρης δώρισε στο δήμο μας προστατευτικές μάσκες για τον covid 19 αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι η επόμενη μερα «ζητάει» αλληλεγγύη , συνεργασία και Αγάπη! Ευχαριστούμε Βαγγέλη μου».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Όμορφο ξεκίνημα στην εβδομάδα μας Σήμερα ο Περιστεριωτης διεθνής μπασκετμπολίστας και αγαπημένος μας φίλος Βαγγελης Μάντζαρης δώρισε στο δήμο μας προστατευτικές μάσκες για τον covid 19 αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι η επόμενη μερα «ζητάει» αλληλεγγύη , συνεργασία και Αγάπη ! Ευχαριστούμε Βαγγέλη μου @vmantza17 @betsis_vasilis_ @konstantinos_linardos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tsalikis (@tsalikisgiorgos) στις 4 Μάι, 2020 στις 3:16 πμ PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα