Τα «σπρώχνει» για Ντε Μπρόινε η Ρεάλ Μαδρίτης

16:22 4/5/2020 - Πηγή: To10.gr

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Σίτι, εάν ισχύσει ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός του συλλόγου άφησε ο Κέβιν Ντε Μπρόινε, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να παρακολουθεί στενά την περίπτωση του Βέλγου μέσου.

Οι άνθρωποι της Βασίλισσας άκουσαν προσεκτικά τα λόγια του Κέβιν Ντε Μπρόινε και όπως αναφέρει η «Mundo Deportivo» σε σημερινό της δημοσίευμα, το καλοκαίρι είναι πολύ πιθανό οι Μερέγχες να κινηθούν για την απόκτηση του 28χρονου χαφ.

Ο

τεχνικός της Ρεάλ, Ζινεντίν Ζιντάν ψάχνει για τον αντικαταστάτη του Λούκα Μόντριτς, ο οποίος μετράει… μέρες στην ισπανική πρωτεύουσα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αναμένεται να αποχωρήσει από το ρόστερ της μαδριλένικής ομάδας.

Ο Γάλλος προπονητής θεωρεί ότι ο Ντε Μπρόινε θα ήταν ο τέλειος αντικαταστάτης του Κροάτη μέσου, ο οποίος τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε καθοδική πορεία και αναμένεται στο τέλος της αγωνιστικής σεζόν να δει την πόρτα της εξόδου.

Σημαντικό ρόλο στη μεταγραφική του Κέβιν Ντε Μπρόινε αναμένεται να παίξουν οι συμπατριώτες του, Τιμπό Κουρτουά και Εντέν Αζάρ, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να πείσουν τον 28χρονο να πει το πολυπόθητο «ναι» και να μετακομίσει στη Μαδρίτη για να φορέσει τα χρώματα της Ρεάλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα