Ο Μάκης Γκαγκάτσης, η απατημένη σύζυγος και η οφθαλμαπάτη…

18:00 6/6/2020 - Πηγή: To10.gr

Τίποτα δεν λειτουργεί στην χώρα αυτή. Κάνεις την καβάτζα σου με κόπους και θυσίες κι όταν έρχεται η ώρα να πας για δεύτερη φορά με την στάμνα για νερό αυτή πέφτει και σπάει. Συμβαίνουν όμως αυτά τα πράγματα. Πάει η στάμνα για νερό αλλά πάει και δεν γυρίζει. Κι όταν δεν γυρίζει, ανακαλύπτεις ότι η καβάτζα από μόνη της δεν έκανε τίποτα. Μα αν η καβάτζα ήταν τόσο σίγουρη δεν θα χρειαζόταν να κάνει εκταμίευση ο κ Καλπαζίδης και να αγοράσεις εκτάσεις με ξενοδοχεία και γήπεδα στην Ξάνθη. Εδώ το πράγμα έχει αρχίσει να γίνεται ιλαρό.

Τόσο

καιρό τώρα ο ΠΑΟΚ τραβολογιέται σε διάφορες αίθουσες και φεύγει από αυτές χωρίς να δικαιώνεται. Αναρωτιέται λοιπόν κάθε καλόπιστος. Αφού είναι έτσι τα πράγματα γιατί δεν εμφανίζεται σε μια από αυτές ο αγοραστής κ. Καλπαζίδης να εκφράσει τον αποτροπιασμό και την αγανάκτησή του για τον… διασυρμό που υφίσταται. Γιατί δεν βγαίνει να εξηγήσει ότι αγόρασε τις εγκαταστάσεις για να τις μετατρέψει σε τουριστικό θέρετρο ή ότι, άλλο για να τις αξιοποιήσει.

Πως γίνεται τρία χρόνια τώρα να τις έχει να κοιμούνται χωρίς να επιχειρεί να πάρει πίσω τα εκατομμύρια που… ξόδεψε για αυτές. Γιατί δεν παίρνει δικηγόρο όπως πήρε ο ΠΑΟΚ τον κ. Μπαλτάκο, ώστε να υποστηρίξει το δίκιο του και να αποδείξει ότι είναι αθώος του αίματος. Που ακούστηκε επιχειρηματίας αυτού του διαμετρήματος που έφτασε στο σημείο να δανείζει επιχειρήσεις της… συζύγου του κ. Σαββίδη (ΠΑΟΚ) να υφίσταται αυτή την ταλαιπωρία και αφήνει να τον πιάνει στο στόμα του ο κάθε δικαστής.

Όλες αυτές οι απορίες υπάρχουν στον κόσμο του ποδοσφαίρου στον οποίο περιλαμβάνονται και οι φίλοι του ΠΑΟΚ. Διότι κι αυτοί απορούν που δεν βγαίνει ο κ. Καλπαζίδης να καθαρίσει το πιάτο του. Αντί για αυτόν βγαίνει από καιρού ως καιρό ο Μάκης Γκαγκάτσης είτε να… ενημερώνει ότι θα κοπεί η Ελλάδα στα δύο είτε ότι η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ήταν στημένη.

Η υπόθεση μοιάζει με την ιστορία αγαπημένου φίλου που εγκατέλειπε τακτικά την συζυγική κλίνη προκειμένου να ξαπλώνει αλλού. Την φορά λοιπόν που η σύζυγος τον έπιασε στα πράσα και «επί το έργον», τα αρνήθηκε όλα. Κι ενώ το πράγμα ήταν φως φανάρι, αυτός ατάραχος μάζευε τα ρούχα του από το πάτωμα φωνάζοντας στη γυναίκα του ότι πρόκειται για οφθαλμαπάτη. Κάπως έτσι επιχειρούν στον ΠΑΟΚ να τους βγάλουν όλους στημένους. Η διαφορά στην προκειμένη περίπτωση είναι ότι η μοιχεία έπαψε να είναι ποινικό αδίκημα σε αντίθεση με την πολυιδιοκτησία που τιμωρείται με υποβιβασμό πριν η κυβέρνηση αποτρέψει τον επελαύνοντα αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να κόψει την Ελλάδα στα δύο…

Keywords
Τυχαία Θέματα