«Μένει ελεύθερος ο Γκραντέλ, μιλάει με τον Ολυμπιακό»

17:08 6/6/2020 - Πηγή: To10.gr

Το όνομα του Μαξ Αλεξ Γκραντέλ, όπως σας είχε αποκαλύψει την περασμένη Κυριακή (31/5) to10.gr, βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού, με τους Ερυθρόλευκους να έχουν δείξει σοβαρό ενδιαφέρον για τον Ιβοριανό μεσοεπιθετικό.

Οι Γάλλοι σε σημερινά τους δημοσιεύματα θεωρούν δεδομένη την αποχώρησή του από την Τουλούζ και μάλιστα τονίζουν ότι βρίσκεται

σε προχωρημένες συζητήσεις με τους Ερυθρόλευκους. Όπως αναφέρουν οι ιστοσελίδες που ασχολούνται με τα θέματα της Τουλούζ, ο υποβιβασμός της ομάδας στης δεύτερη κατηγορία δημιουργεί νέα δεδομένα στη συνεργασία των δύο πλευρών και ουσιαστικά δίνει τη δυνατότητα στον διεθνή άσο να μείνει ελεύθερος.

«Ο Γκραντέλ είχε συμφωνήσει με τους ανθρώπους της ομάδας ότι θα τον αφήσουν ελεύθερο εάν υποβιβαστεί η Τουλούζ στη Ligue 2. Μένει να φανεί εάν η διοίκηση της Τουλούζ σεβαστεί την υπόσχεση που έχει δώσει στον παίκτη. Ο Γκραντέλ όπως όλα δείχνουν δεν θα συνεχίσει στην Τουλούζ, ενώ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Ολυμπιακό», αναφέρουν μεταξύ άλλων.

Η περίπτωση του 32χρονου εξτρέμ, ωστόσο, δεν είναι εύκολη, αφού όπως τονίζουν τα ρεπορτάζ στη Γαλλία, για τον διεθνή μεσοεπιθετικό έχουν δείξει ενδιαφέρον και άλλες ομάδες.

«Σύμφωνα με το Foot Mercato για την περίπτωση του 32χρονου έχουν δείξει επίσης ενδιαφέρον οι Λος Αντζελες Γκάλαξι και Σιάτλ Σάουντερς. Οι δύο ομάδες έχουν μπει δυναμικά στη διεκδίκηση του αρχηγού της Τουλούζ, ενώ επίσης ενδιαφέρον υπάρχει και από την Σαουδική Αραβία. Η Ετιφάκ, που είχε ενδιαφερθεί για τον Γκραντέλ το περασμένο καλοκαίρι, έχει επιστρέψει για τα καλά και ετοιμάζεται να κάνει κίνηση για την απόκτησή του», αναφέρουν οι Γάλλοι.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Γκραντέλ είναι ένας πολύ έμπειρος εξτρέμ, ο οποίος αγωνίζεται κυρίως στο αριστερό άκρο, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί με την ίδια ευκολία και στο δεξί, ενώ προϋποθέσεις παίζει ακόμα και στην κορυφή της επίθεσης. Φέτος, πραγματοποιήσει 22 συμμετοχές με τη φανέλα της Τουλούζ, έχοντας 4 γκολ και 3 ασίστ σε 1.701 λεπτά συμμετοχής σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα