Ο Κριστιάνο συγκινεί με τις πράξεις του! (vid)

13:41 23/7/2020 - Πηγή: To10.gr

Δεν είναι η πρώτη φορά. Η φιλανθρωπική δράση αυτού του ανθρώπου δεν σταματά και δεν πρόκειται να γίνει αυτό. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αποδεικνύει ξανά, ότι αξίζει απόλυτα τον σεβασμό όλων μας. Είναι ένας πραγματικός G.O.A.T. Και εντός, αλλά και εκτός γηπέδων.

Οι φιλανθρωπίες του Πορτογάλου σταρ είναι αμέτρητες και δύσκολα μπορούν να χωρέσουν σε ένα κείμενο. Θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε ωστόσο.

Το 2011, ο Κριστιάνο κέρδισε

το Χρυσό Παπούτσι και αντί να κρατήσει το βραβείο στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα τροπαίων του, επέλεξε να το πουλήσει για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Το Golden Boot λοιπόν κυκλοφόρησε σε δημοπρασία και συγκέντρωσε 1,2 εκατομμύρια λίρες. Χρήματα που προορίζονταν για την οικοδόμηση σχολείων στην λωρίδα της Γάζας. Το 2013 έκανε το ίδιο με τη Χρυσή Μπάλα. Έδωσε το βραβείο σε φιλανθρωπικό πλειστηριασμό στο Λονδίνο και από αντλήθηκαν 530.000 λίρες για το Make-A-Wish. Ίδρυμα το οποίο πραγματοποιεί ευχές σε παιδιά με σοβαρές ασθένειες.

Ο Κριστιάνο είναι πρεσβευτής τριών μεγάλων φιλανθρωπικών οργανώσεων, Save the Children, Unicef και World Vision και μιλά εκ μέρους πολλών ακόμα. Δεν κάνει τατουάζ, διότι δωρίζει τακτικά αίμα και έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμες εκστρατείες ενθαρρύνοντας πολλούς ακόμα να κάνουν το ίδιο. Δωρεές, δωρεές, δωρεές.

Για να μην σας κουράζουμε, διαβάστε εδώ όλο το φιλανθρωπικό έργο του Κριστιάνο! Το οποίο συνεχίζεται φυσικά. Τελευταία του πρωτοβουλία, ήταν να δωρίσει στη μικρή Ζούλια Ροσάδο μία από τις καινούριες μπάλες Nike, οι οποίες θα χρησιμοποιηθούν τη νέα σεζόν από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου.

Ο Κριστιάνο μάλιστα, έστειλε στη μικρή Ζούλια και προσωπικό μήνυμα, αναφέροντας τα εξής: «Όταν ήμουν παιδί σε ένα μικρό νησί, η μπάλα ήταν τα πάντα για εμένα. Τώρα, στα μεγάλα γήπεδα, το συναίσθημα είναι το ίδιο. Μείνε προσηλωμένη, παίξε με αγάπη και θα φτάσεις εκεί που θέλεις».

Η σχετική ανάρτηση:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

From one footballer to another ! Enjoy the Nike Flight Ball @jujugol #PlayWithLove

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cristiano Ronaldo (@cristiano) στις 23 Ιούλ, 2020 στις 1:00 πμ PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα