Φαν Ντάικ : «Ένα παιδί από την Μπρέντα που έγινε πρωταθλητής» (pic)

12:34 23/7/2020 - Πηγή: To10.gr

Η Λίβερπουλ στέφθηκε το βράδυ της Τετάρτης (22/07), πρωταθλήτρια Αγγλίας και σήκωσε στον ουρανό του Άνφιλντ, το τρόπαιο της Premier League. Όλοι οι ποδοσφαιριστές μαζί με το τεχνικό τιμ, ήταν σε «πελάγη» ευτυχίας, ωστόσο, αυτό που έκλεψε την παράσταση, ήταν το μήνυμα του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, μετά το ματς.

Ο 29χρονος Ολλανδός, με ανάρτησή του στα social media, έκανε ένα

πολύ όμορφο σχόλιο, λέγοντας στα παιδιά να μην σταματάνε να ονειρεύονται. Μάλιστα, για να εξηγήσει γιατί το λέει, έβαλε μέσα τον… εαυτό του και το γεγονός ότι ένα παιδί από την Μπρέντα, έχει κατακτήσει τα πάντα. Να θυμίσουμε ότι, ο έμπειρος στόπερ, έχει κατακτήσει το Champions League, το Παγκόσμιο Συλλόγων, την Premier League και το UEFA Super Cup μέσα σε δύο χρόνια.

Συγκεκριμένα, είπε: «Ένα απλό παιδί από τη Μπρέντα που έγινε πρωταθλητής στην Premier League. Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα και μια μεγάλη ευκαιρία να υπενιθυμίσουμε σε όλους και σε όλα τα παιδιά πως τίποτα δεν είναι αδύνατο. Σκληρή δουλειά και επιμονή.

Μην αφήνετε κανέναν αλαζόνα με μίσος και αρνητικότητα να σας σταματήσει από την διαδρομή που μπορείτε να κάνετε μέχρι να γίνετε οι καλύτεροι. Ευχαριστώ την οικογένειά μου, τους οπαδούς, τους συμπαίκτες μου και όλο το τεχνικό επιτελείο. Λίβερπουλ, αυτό είναι για σένα».

pic.twitter.com/xeZ46HyNbu

— Virgil van Dijk (@VirgilvDijk) July 22, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα