Ο κορωνοϊός «χτύπησε» και τη Βαλένθια: Πέντε επιβεβαιωμένα κρούσματα!

17:03 15/3/2020 - Πηγή: To10.gr

Το πρωί της Κυριακής ο Εζεκιέλ Γκαράι γνωστοποίησε ότι βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και λίγες ώρες αργότερα η Βαλένθια με επίσημη ανακοίνωσή της ανέφερε ότι πέντε μέλη της ομάδας έχουν προσβληθεί από τον COVID-19.

Οι Νυχτερίδες ενημέρωσαν τον κόσμο τους για την δυσάρεστη είδηση, χωρίς όμως να γίνουν γνωστά τα ονόματα των ποδοσφαιριστών ή των προπονητών που βρέθηκαν θετικοί στον νέο κορωνοϊό. Στο μόνο στο οποίο αρκέστηκαν είναι ότι πρόκειται για μέλη της πρώτης ομάδας, ενώ στην ανακοίνωση τονίζεται ότι άπαντες είναι καλά στην υγεία τους και βρίσκονται

στα σπίτια τους, όπως ορίζει το πρωτόκολλο σε αυτές τις περιπτώσεις.

Ωστόσο, λίγο αργότερα, τα ονόματα έγιναν γνωστά. Ο λόγος για τον Γάλλο πρώην αμυντικό της Μάντσεστερ Σίτι, Ελιακίμ Μανγκαλά και τον Ισπανό μπακ Γκαγιά, που μαζί με τον βοηθό Πάκο Καμαράσα και το μέλος του ιατρικού τιμ, Χουλιάν Αλιάγα, ανέβασαν σε πέντε τον δείκτη των κρουσμάτων κορονοϊού στις τάξεις των Νυχτερίδων.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ισπανική ομάδα σε ανακοίνωσή που εξέδωσε την Κυριακή επανέλαβε την υποστήριξή της προς τις υγειονομικές αρχές της χώρας και ζήτησε από όλους να παραμείνουν στα  σπίτια τους. «Είμαστε βέβαιοι ότι, με αλληλεγγύη, υπευθυνότητα και μεγάλη ενθάρρυνση, θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε αυτήν την πανδημία», αναφέρουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα