Ο… αθέατος κόσμος της «Δίκης»

Διαφημίστηκε πάρα πολύ… Αποτελεί το «βαρύ χαρτί» του καναλιού, σε μία προσπάθεια διαμόρφωσης της επικαιρότητας στο ποδόσφαιρο. Δέχτηκε μεγάλη ώθηση απ’ όλο τον περίγυρο του ΠΑΟΚ.

Όμως, μάταια… Η εκπομπή «Δίκη στο OPEN» του Κυριάκου Θωμαΐδη, που μεταδίδεται κάθε Δευτέρα δεν έχει δικαιώσει ούτε στο ελάχιστο τις προσδοκίες. Με τηλεθέαση μόλις 2,1% στην τελευταία μετάδοση της, η «Δίκη» κατατάχτηκε στις χαμηλότερες θέσεις της σχετικής λίστας.

Ούτε στις καταγραφές των τετάρτων πήγε καλά η «Δίκη στο OPEN». Με μέσο όρο 1,5%, μάλλον

ο Ιβάν Σαββίδης και οι επιτελείς του δεν θα πρέπει να αισθάνονται ικανοποιημένοι. Διότι αλλιώς τα περίμεναν, αλλιώς τους τα είχαν πει και αλλιώς εξελίσσονται τα πράγματα…

Εκτός από τη χαμηλότατη τηλεθέαση, ούτε η επιρροή που ασκεί η εκπομπή «Δίκη στο OPEN» πρέπει να έχει χαροποιήσει τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ και του τηλεοπτικού σταθμού OPEN TV.

Το σίγουρο είναι ότι οι επιδόσεις της «Δίκης» προκαλούν προβληματισμό στη διοίκηση του καναλιού και στον Ιβάν Σαββίδη. Είχαν επενδύσει πολλά, σε χρήματα και σε εντυπώσεις και παίρνουν πίσω ελάχιστα από αυτά. Ούτε νούμερα φέρνει η εκπομπή, ούτε φαίνεται να επηρεάζει σημαντικά την ειδησεογραφία…

Keywords
Τυχαία Θέματα