Ντέρμπι στην πρωτεύουσα!

11:07 4/7/2019 - Πηγή: To10.gr

Στις 18:30, στην Τέλια-5 αρένα της πρωτεύουσας της Φινλανδίας διεξάγεται η αναμέτρηση Χέλσινγκφορς – Ελσίνκι για την 16η αγωνιστική του εθνικού πρωταθλήματος.

Η Χέλσινγκφορς βρίσκεται στην 8η θέση με 15 βαθμούς σε 12 παιχνίδια. Μακριά (+8) από τις θέσεις υποβιβασμού, αλλά μακριά (-8)και από τις θέσεις που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Την Κυριακή πήρε ισοπαλία 0-0 στην έδρα της Λάχτι, η οποία ήταν η 5η στα τελευταία 7 παιχνίδια της. Ενδιάμεσα επικράτησε εντός έδρας της Βάασα και της Σεϊναγιοέν με 2-0 και 1-0 αντίστοιχα, με τελευταία της ήττα στις 3 Μαϊου στο Ροβανιέμι.

Η

μόνιμη πρωταθλήτρια Ελσίνκι έχει πιο δύσκολο έργο φέτος, αφού βρίσκεται στην 4η θέση με 22 βαθμούς, σε 15 παιχνίδια. Στο -3 από την κορυφή, αλλά με 3 παιχνίδια περισσότερα!
Το Σάββατο γκέλαρε ξανά με το 1-1 εντός έδρας απέναντι στην Κουόπιο, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε με 0-2 στην έδρα της Μάριεχαμν. Δίχως άλλα περιθώρια απωλειών οι πρωταθλητές αν θέλουν να επιστρέψουν στο θρόνο τους.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Χέλσινγκφορς – Ελσίνκι με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, πιθανές ενδεκάδες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα