ΟΦΗ: Αυτές είναι οι νέες φανέλες (vid)

11:02 4/7/2019 - Πηγή: Sportime

Ο ΟΦΗ παρουσίασε τις νέες του εμφανίσεις για τη σεζόν 2019-2020 σε μια α όμορφη εκδήλωση που έγινε η παρουσίαση στο φρούριο «Κούλε».

Στο ιστορικό φρούριο «Κούλε» η ΠΑΕ ΟΦΗ έκανε τα αποκαλυπτήρια των νέων εμφανίσεων της σεζόν 2019-20.

Σε ένα χώρο που είναι είχε ιδιαίτερο συμβολισμό για το Ηράκλειο, παρουσιάστηκαν οι νέες φανέλες.

Παρών ήταν

έδωσαν αθλητικοί και τοπικοί φορείς, ενώ την παράσταση έκλεψαν οι τρεις, νέες, εμφανίσεις.

Αυτό διότι έχουν ένα εντελώς διαφορετικό στυλ σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Οι Δημήτρης Σωτηρίου, Κώστας Γιαννούλης, Νίκος Κοροβέσης και Βαγιέμπα Σακόρ φόρεσαν τις εμφανίσεις.

Η πρώτη φανέλα της νέας σεζόν για τους Κρητικούς είναι ασπρόμαυρη με ρίγες, η δεύτερη άσπρη με γκρι λεπτομέρειες και η τρίτη φουλ γκρι.

Οι τερματοφύλακες θα έχουν τη δική τους εμφάνιση σε χρώματα κίτρινο, μοβ και γαλάζιο.

View this post on Instagram

Οι νέες φανέλες του @oficrete για την αγωνιστική σεζόν 2019 – 20! Δείτε 10 "κλικ" από την υπέροχη εκδήλωση που έγινε σε ένα από τα πιο εμβληματικά σημεία του νησιού μας, στο ενετικό λιμάνι, μπροστά από το φρούριο Κούλε. Οι 4 νέες φανέλες και η επίσημη παρουσίαση της συνεργασίας με την @puma! #oficretefc #oficrete #ofifc #newjersey #puma #cosmossport #superleaguegreece #superleague @super_league_gr @cosmossport

A post shared by OFI Crete F.C. (@oficrete) on Jul 3, 2019 at 11:45pm PDT

Ο αντιπρόεδρος του ΟΦΗ, Γιώργος Σαμαράς τόνισε στον χαιρετισμό του:«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ΟΛΗ, το Λιμεναρχείο και το Δήμο Ηρακλείου για την παραχώρηση του χώρου. Βρισκόμαστε σε ένα ιστορικό σημείο της πόλης και ο λόγος που έγινε εδώ αυτή η εκδήλωση, είναι γιατί η εικόνα του ΟΦΗ προς τα έξω, είναι να πρεσβεύει το Ηράκλειο και την Κρήτη. Τι μπορώ να πω για την Puma, μια παγκόσμια αθλητική εταιρεία, πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο. Στήριγμα σε αθλητές όπως ο Μπολτ, σε ομάδες, Εθνικές ομάδες και επεκτείνεται στο μπάσκετ. Είμαστε χαρούμενοι που θα είμαστε σ’ αυτή την οικογένεια για τα επόμενα δύο χρόνια, εύχομαι τα καλύτερα για όλους μας, υγεία και επιτυχίες».

Από την πλευρά του, ο επίσης αντιπρόεδρος, Άντζελο Παλυβός πρόσθεσε: «Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που είστε εδώ. Είναι μια πολύ καλή συνεργασία και ο ΟΦΗ την αξίζει».

The post ΟΦΗ: Αυτές είναι οι νέες φανέλες (vid) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα