Νίκος Τζουρούδης: Ο πρώτος Ελληνας που θα «παίξει» στη Γιουβέντους!

00:05 11/7/2019 - Πηγή: To10.gr

Ο πρώτος Ελληνας που θα… παίξει μπάλα στην πρώτη ομάδα της Γιουβέντους, δεν είναι ποδοσφαιριστής. Αλλά γιατρός. Ο Νίκος Τζουρούδης. Ενας από τους καλύτερους του είδους του. Ενας επιστήμονας με πορεία σπουδαία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και ο μοναδικός με τόσο μεγάλη πορεία στον χώρο, εκτός συνόρων.

Το απόγευμα της Τετάρτης η Γιουβέντους ανακοίνωσε ολόκληρο το τιμ της, από προπονητές, έως αναλυτές, γιατρούς, γυμναστές. Σε αυτό το οργανόγραμμα, λοιπόν, ο Νίκος Τζουρούδης

έχει περίοπτη θέση. Καθώς δεν είναι ένας από τους πολλούς, αλλά ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της πρώτης ομάδας της Γιουβέντους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιλογή του Τζουρούδη έγινε ύστερα από θερμή εισήγηση του Λούκα Στεφανίνι. Του υπεύθυνου ιατρού ολόκληρου της Γιουβέντους, σε όλα τα σπορ, σε όλα τα τμήματα. Ο οποίος επέλεξε τον Τζουρούδη ως τον ιδανικότερο επιστήμονα για να κουράρει την περιουσία της Γιούβε, τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τον Ντιμπάλα και όλα τα αστέρια του συλλόγου.

Ο Τζουρούδης είναι ο μοναδικός γιατρός που έχει εργαστεί στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, ενώ έως και πριν από λίγους μήνες εργαζόταν στον ΑΠΟΕΛ. Επίσης, έχει διατελέσει γιατρός της Ιταλικής Ομοσπονδίας Στίβου, της Μπρέσια, της Βερόνα, της Αλ Αΐν και της Γουέστ Χαμ!

Keywords
Τυχαία Θέματα