Νάπολι- Τζένοα 0-0

23:54 9/11/2019 - Πηγή: To10.gr

Η Νάπολι υποδέχτηκε τη Τζένοα με σκοπό να επιστρέψει στις νίκες, έπειτα από τρία συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα.

Τελικά το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι ήταν να μείνει στην λευκή ισοπαλία με τους Γενοβέζους, επεκτείνοντας την εσωστρέφεια και την γκρίνια των οπαδών της.

Ήταν η πρώτη φορά μετά από 4,5 χρόνια που η ομάδα του Νότου έμεινε χωρίς νίκη για τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος.

Η Νάπολι που παρατάχθηκε χωρίς τον Κώστα Μανωλά στη σύνθεσή της, ανέλαβε από την αρχή την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά δυσκολευόταν να δημιουργήσει μεγάλες στιγμές.

Το πρώτο

ημίχρονο τελείωσε 0-0, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για πέναλτι σε μαρκάρισμα στον Καγιεχόν, αλλά τον διαιτητή να μην υποδεικνύει την παράβαση.

Στο δεύτερο μέρος οι «Παρτενοπέι» έσφιξαν τον κλοιό γύρω από την εστία του Ράντου, έχασαν ευκαιρίες, αλλά δεν βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Ο Λορέντσο Ινσίνιε αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο στο 66′ μέσα σε αποδοκιμασίες, ο νεοεισελθών Γιορέντε έχασε την σημαντικότερη στιγμή, με την κεφαλιά του να μην περνάει τη γραμμή και το τελικό 0-0 έφερε νέο κύκλο αποδοκιμασιών.

Η Νάπολι έχασε ακόμα περισσότερο έδαφος στη μάχη της τετράδας, ενώ η Τζένοα πήρε έναν σημαντικό βαθμό, στη μάχη που δίνει για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα