Ο γνωστός Μανούχος και η… dream team του Μέλο που σφυρίζει στα ματς του ΠΑΟΚ (vids)

22:54 9/11/2019 - Πηγή: To10.gr

Η dream team του Μέλο. Δεν χρειάζεται να ψάξεις πολύ. Φτάνουν αυτές οι 10 αγωνιστικές. Θα δεις ότι πρόκειται για παιδιά εμπιστοσύνης.

Παιδιά συγκεκριμένα που ο Πορτογάλος τα επιλέγει διαρκώς στα ματς του ΠΑΟΚ. Για να έχει ο άνθρωπος, προφανώς, το κεφάλι του ήσυχο. Ότι όλα θα πάνε καλά.

Την περασμένη εβδομάδα με τον Παναθηναϊκό ήταν ο Τζήλος στο VAR.

Απόψε στην Κρήτη

ήταν στο χορτάρι o ρέφερι που πέρσι αποθεώθηκε στην φιέστα της Τούμπας. Ο Τζήλος που δεν είδε το πέναλτι του Μάνου.

Τη θέση του στο VAR την πήρε ο Μανούχος.

Τον θυμάστε στο Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ αρχές Οκτώβρη και το «διπλό» πέναλτι στην ίδια φάση στην ασπρόμαυρη περιοχή.

Βαρέλα και Μάτος είχαν πάρει φαλάγγι Μπαράλες και Σουάρεθ. Ποιος ήταν διαιτητής σε εκείνο το ματς; Ναι, ο Μανούχος. Δεν χρειάζεται και τίποτε φοβερές γνώσεις. Ούτε αυτός «είδε».

Φάση στο 0-1, που προκάλεσε οργή στην Τρίπολη και που ο Μποροβήλος την «έφτασε» ως το σεμινάριο του VAR που έγινε στην Αθήνα.

Ο Μανούχος που ήταν και 4ος στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ.

Τρεις φορές φέτος σε ματς του νταμπλούχου. Σε δέκα αγωνιστικές.

Μην φανταστείτε όμως ότι πρόκειται για «πρωτοπόρο» στη σχετική λίστα.

Πολλά τα παλικάρια που δίνουν μάχη.

Ο γίγας Ευαγγέλου έχει τρία ματς στο VAR του ΠΑΟΚ και ένα στο χορτάρι (τη… μάχη στο Βόλο). Ιδιαίτερα γουρλής ο συγκεκριμένος μιας και ο Δικέφαλος έχει κάνει «12» βαθμούς σε αυτό το καρέ. Αν δεν τα είχε γράψει to10.gr; Μπορεί να είχε και τα διπλά ματς.

Είπαμε όμως, τα παιδιά είναι αρκετά.

Σε τρία ματς και ο επόπτης Κωσταράς (που κάποτε για χάρη του ο Κοντονής ανέβαλλε για μια εβδομάδα τον τελικό ΑΕΚ-Ολυμπιακός). Ο Κωσταράς ήταν ο AVAR του Μανούχου απόψε στο Γεντί Κουλέ. Ήταν επόπτης του Σιδηρόπουλου στο ΠΑΟΚ-Άρης.  Και AVAR παρέα με τον Ροδίτη στο ΟΑΚΑ.

Υπάρχει επίσης ο επόπτης Απτόσογλου που φέτος έχει πιάσει δύο φορές σημαία του ΠΑΟΚ και μια φορά ήταν AVAR. Ναι, ήταν και αυτός απόψε στην διαιτητική ομάδα.

Και 4ος ήταν ο Φωτιάς σήμερα. Εκείνος που δεν είδε από το VAR το επιθετικό φάουλ στην Τούμπα στη φάση που ο Δικέφαλος πέτυχε το νικητήριο γκολ επί του Πανιώνιου.

Απόψε δηλαδή στο Γεντί Κουλέ ήταν:

Ο Τζήλος διαιτητής (όλε)

Πρώτος επόπτης ο Κούλα Χασάν που πέρσι και πρόπερσι έκανε όργια και ήταν να κοπεί από τους πίνακες έπειτα από αυτό το περίφημο γκολ του Πέλκα στην Τούμπα σε εκείνο το ΠΑΟΚ-Ατρόμητος του ΄18.

Δεύτερος επόπτης ο Απτόσογλου που πάει τρένο.

4ος ο Φωτιάς

Και στο VAR o Μανούχος με τον Κωσταρά.

Μέλο, είσαι γίγαντας.

Keywords
Τυχαία Θέματα