Νάπολι – Τσιμίκας: Αλλαγή πλάνων ή κίνηση τακτικής;

18:59 9/6/2020 - Πηγή: To10.gr

Μέχρι πριν από λίγες ημέρες ο Κώστας Τσιμίκας παρουσιαζόταν από τα ιταλικά ΜΜΕ ως ο πρώτος στόχος της Νάπολι για την αριστερή πλευρά της αμυντικής γραμμής. Το υψηλό κόστος της ενδεχόμενης μεταγραφής του Ελληνα μπακ, όμως, «τρέναρε» τις εξελίξεις, με τους Παρτενοπέι να θέλουν, αλλά να μην μπορούν να βρουν τη χρυσή τομή με τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα αναφέρουν τις τελευταίες ώρες τα ρεπορτάζ της γειτονικής χώρας, οι άνθρωποι της Νάπολι

ετοιμάζονται να αφήσουν οριστικά την περίπτωση του Κώστα Τσιμίκα, αφού ο Τζενάρο Γκατούζο και οι συνεργάτες του εμφανίζονται έτοιμοι να προχωρήσουν στο εναλλακτικό πλάνο και στην απόκτηση του Πολωνού, Μίχαλ Καρμπόβνικ.

Συγκεκριμένα, οι ιστοσελίδες που ασχολούνται με τα θέματα της Νάπολι, αναφέρουν ότι η ομάδα της Σικελίας βρίσκεται σε συζητήσεις με την Λέγκια Βαρσοβίας για τον 19χρονο άσο. Μάλιστα, οι Ιταλοί αναφέρουν ότι η Νάπολι έκανε πρόταση 7 εκατ. ευρώ και οι δύο ομάδες είναι κοντά σε συμφωνία. Οι Παρτενοπέι αρχικά είχαν καταθέσει πρόταση 4 εκατ. ευρώ στον πολωνικό σύλλογο, αλλά οι άνθρωποι της Λέγκια ζήτησαν περισσότερα.

Τα 7 εκατ. ευρώ – σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στο εξωτερικό – είναι ικανά να ολοκληρώσουν το deal και να οδηγήσουν τον Μίχαλ Καρμπόβνικ στη Νάπολι. Ενας παίκτης, ο οποίος πριν από λίγο καιρό είχε ακουστεί και για την Μπαρτσελόνα, ενώ πριν από μερικές εβδομάδες ανανέωσε τη συνεργασία του με την Λέγκια μέχρι το 2024. Η πολωνική ομάδα έβαλε πιο μεγάλη ρήτρα αποδέσμευσης, με την Νάπολι να προσφέρει στην Λέγκια 7 εκατ. ευρώ.

Απομένει να φανεί εάν ισχύουν τα ρεπορτάζ των ιταλικών ιστοσελίδων ή αν πρόκειται για μια κίνηση τακτικής από τη Νάπολι, προκειμένου να ρίξει τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού. Οι Παρτενοπέι άλλωστε ήταν η ομάδα που έδειξε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ελληνα μπακ και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα πρόσφερε γύρω στα 14 εκατ. ευρώ…

Keywords
Τυχαία Θέματα