«Μιλάει με Τουκουντεάν ο Παναθηναϊκός» (vid)

18:47 27/7/2020 - Πηγή: To10.gr

Από τη Ρουμανία προέκυψε το τελευταίο μεταγραφικό σενάριο που αφορά τον Παναθηναϊκό… Μάλιστα, φαίνεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον, εάν αποδειχθεί αληθινό. Σύμφωνα με την αναφορά, ο Τσάβι Ρόκα ασχολείται με τον 29χρονο Ρουμάνο επιθετικό, Τζωρτζ Τουκουντεάν.

Ο Τουκουντεάν έμεινε ελεύθερος από την Κλουζ, με την οποία είχε συμβόλαιο μέχρι την 1η Ιουλίου. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Ρουμάνος στράικερ έχει αρχίσει συζητήσεις με τους ανθρώπους του Τριφυλλιού, αλλά δεν διευκρινίζει πόσο προχωρημένες είναι.

O Τουκουντεάν είναι ένας επιθετικός ο

οποίος έχει ξεχωρίσει στην πατρίδα του και σκόραρε με μεγάλη συχνότητα. Αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ τις σεζόν 2017-2018 και 2018-2019 με την Κλουζ από την οποία έμεινε ελεύθερος. Ωστόσο, τις δύο φορές που δοκίμασε στο εξωτερικό, απέτυχε στην Τσάρλτον και στη Σταντάρ Λιέγης.

Τους τελευταίους μήνες ο Τουκουντεάν αντιμετώπισε καρδιολογικά προβλήματα και έχασε μεγάλο μέρος της σεζόν εξαιτίας της αποθεραπείας του. Για αυτό φέτος μέτρησε μόλις 12 συμμετοχές με 2 γκολ…

George Țucudean, 29 de ani, negociează cu Panathinaikos Atena. Atacantul e liber de contract după plecarea de la CFR. Sezonul trecut a stat mai mult “pe bară” din cauza unor probleme cardiace. Are 10 selecții și 3 goluri la echipa națională și a fost golgheter în #Liga1România. pic.twitter.com/wIhuUPrs3q

Liga 1 România (@Liga1Romania) July 27, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα