«Μετρώντας τα αστέρια», η ταινία του Παναθηναϊκού (pics)

Μερικές ιστορίες  επιτυχίας και καταξίωσης, αξίζει να ειπωθούν… Αναμφίβολα, μία τέτοια είναι η διαδρομή του μπασκετικού Παναθηναϊκού μέχρι την καθιέρωση στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης και η σύνδεση του με την οικογένεια Γιαννακόπουλου.

Το to10.gr είχε αποκαλύψει ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει μεριμνήσει ώστε η ιστορία του μπασκετικού Παναθηναϊκού

να γυριστεί σε ταινία, η οποία θα απεικονίσει την άνοδο της ομάδας μπάσκετ και την καθιέρωση της στην ευρωπαϊκή ελίτ.

Τα γυρίσματα άρχισαν στις αρχές Νοεμβρίου και οι πρωταγωνιστές αποκάλυψαν τη συμμετοχή τους… Ο ηθοποιός Αργύρης Πανταζάρας, ο οποίος παίρνει μέρος στη σειρά «Κόκκινο Ποτάμι» υποδύεται τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ενώ ο Δάνης Κατρανίδης θα έχει το ρόλο του αείμνηστου Παύλου Γιαννακόπουλου. Ακόμα, δεν έχει «διαρρεύσει» ποιος θα παίξει τον Θανάση Γιαννακόπουλο ή άλλα μέλη της ομάδας μπάσκετ.

Η ταινία φέρνει τον προσωρινό τίτλο «Μετρώντας τα αστέρια», μία ονομασία που παραπέμπει στις έξι φορές που ο Παναθηναϊκός έχει στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης. Σκηνοθέτης της ταινίας έχει αναλάβει ο Χρήστος Δήμας, ενώ στο κάστινγκ συμπεριλαμβάνονται και άλλοι καταξιωμένοι ηθοποιοί, όπως η Αφροδίτη Γεωργούση.

View this post on Instagram

6 Πρωταθλήματα Ευρώπης 37 Πρωταθλήματα Ελλάδας 19 Κύπελλα Ελλάδας 1 Διηπειρωτικό Κύπελλο 2 Τριπλ Κράουν Ο Παναθηναϊκός δεν είναι μόνο μια ομάδα αλλά η ιστορία του Ελληνικού Μπάσκετ. Γύρισμα στον όμιλο. Σαν σε όνειρο, μέσα στην αίθουσα με τα τρόπαια σχεδόν ασφυχτικά συναισθήματα μας κατακλύζουν. Υπέροχη σκηνή με τον κ. Δανή Κατρανίδη. Πατέρας κ Γιος. Πίσω από την αληθινή ιστορία Πίσω από το σενάριο στο χαρτί Το βλέμμα των ηθοποιών συναντήθηκε πραγματικά. @paobcgr #panathinaikos #movie #walloffame #champions #basketball #actor #commando

A post shared by Argyris Pandazaras (@argyris_pandazaras) on Dec 11, 2019 at 2:32am PST

Keywords
Τυχαία Θέματα