«Μέσι και Ρονάλντο μπορούν να συγκριθούν με τον Τζόρνταν»

11:33 17/5/2020 - Πηγή: To10.gr

Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο δεν σταματούν να κερδίζουν τίτλους, σε συλλογικό και ατομικό επίπεδο και, σύμφωνα με τον Λουίς Μίγια, μπορούν να συγκριθούν με τον Μάικλ Τζόρνταν.

Σε δηλώσεις του ο παλαίμαχος άσος τόνισε: «Αυτή την εποχή βρίσκουμε δύο ποδοσφαιριστές. Τον Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τους οποίους θα μπορούσαμε να τους συγκρίνουμε με τον Μάικλ Τζόρνταν. Βλέπουμε πως εδώ και πολλά χρόνια προσφέρουν στο ποδόσφαιρο και πως δεν σταματάνε να κερδίζουν και κατακτούν συνεχώς

ατομικά βραβεία, όπως αυτό της Χρυσής Μπάλας.

Αυτό έχει να κάνει με τη σκληρή δουλειά την οποία κάνουν και οι δύο κάθε μέρα. Πρέπει να είσαι ανταγωνιστικός. Προφανώς με την πάροδο του χρόνου θα μας δείξουν ένα ντοκιμαντέρ όπως αυτό που έκαναν για τον Μάικλ Τζόρνταν. Ρονάλντο και Μέσι μοιάζουν αρκετά με τον θρύλο του μπάσκετ, Μάικλ Τζόρνταν».

Ο Λουίς Μίγια αγωνίστηκε στη Μπαρτσελόνα για έξι σεζόν, από το 1984 έως το 1990. Στη συνέχεια πήγε στη Ρεάλ Μαδρίτης και στη Βαλένθια. Ως προπονητής, ήταν στον πάγκο για την Puzol, την ισπανική ομάδα κάτω των 21 ετών, την Al-Jazira, την Λούγο, και τη Σαραγόσα.

Keywords
Τυχαία Θέματα