Μέσι : «Πρέπει να ηρεμήσουμε και να κάνουμε αυτοκριτική»

23:22 19/7/2020 - Πηγή: To10.gr

Η Μπαρτσελόνα ολοκλήρωσε με εντυπωσιακή εμφάνιση τη φετινή σεζόν στην Ισπανία, διαλύοντας 5-0 εκτός έδρας την Αλαβές. Ο Λιονέλ Μέσι ήταν ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού, καθώς πέτυχε δύο γκολ και έφτασε τα 25 στο πρωτάθλημα.

Ωστόσο, ο Αργεντινός σταρ στις δηλώσεις του δεν στάθηκε στις ατομικές του επιδόσεις. Αντιθέτως, θέλησε να ηρεμήσει τα πνεύματα (καθώς το κλίμα στην ομάδα

είναι αρκετά τεταμένο) και να δώσει το έναυσμα για την επόμενη μέρα, σημειώνοντας ότι τώρα χρειάζεται ηρεμία και αυτοκριτική.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πρέπει να κάνουμε αυτοκριτική, μακριά από τα φώτα. Πιστεύω πως αυτές τις μέρες όλοι μας καταλάβαμε κάποια πράγματα. Δεν κάναμε καλή σεζόν και το αποτέλεσμα ήταν αυτή η κατάληξη. Σήμερα κάναμε ένα βήμα μπροστά από άποψη συμπεριφοράς και αφοσίωσης. Θα πρέπει όμως αυτό να συμβαίνει με συνέπεια. Τώρα θα πρέπει να ηρεμήσουμε, να καθαρίσουμε το κεφάλι μας και να επιστρέψουμε με ενθουσιασμό για το Champions League.

Τα ατομικά βραβεία είναι δευτερεύοντα. Είναι σημαντικό να είσαι πρώτος σκόρερ τόσες φορές, αλλά σίγουρα θα ήθελα να είχε συνδυαστεί με ένα πρωτάθλημα, όπως και τις άλλες φορές».

Keywords
Τυχαία Θέματα