Ολυμπιακός : Συγκλόνισε ο Σάββας Θεοδωρίδης

22:44 19/7/2020 - Πηγή: To10.gr

Θρυλική βραδιά στο Γ. Καραϊσκάκης, με τους παίκτες, το τεχνικό τιμ και τη διοίκηση του Ολυμπιακού να πανηγυρίζουν την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος στην ιστορία του συλλόγου. Ο πρώτος που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ήταν ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης,

ο οποίος αφιέρωσε τον τίτλο στον θρυλικό, Σάββα Θεοδωρίδη.

«Αφιερώνω το πρωτάθλημα στον Σάββα Θεοδωρίδη», είπε ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών, με τον Σάββα Θεοδωρίδη να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο έχοντας δίπλα του τον Αθλητικό Διευθυντή του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ. Εμφανώς συγκινημένος, ο θρυλικός άσος των Πειραιωτων πήγε προς το πόντιουμ, που είχε στηθεί στο κέντρο του γηπέδου για τους πανηγυρισμούς, συγκλονίζοντας όσους παρακολουθούσαν την φιέστα.

Ενας άνθρωπος που συνέδεσε το όνομά του με τον Ολυμπιακό, τον οποίο υπηρέτησε ως παίκτης και συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα του όλα αυτά τα χρόνια από διάφορα πόστα. Πλέον, ως επίτιμος πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ είχε την ευκαιρία να ζήσει μια ακόμα κατάκτηση πρωταθλήματος. Ένα ακόμα θρυλικό βράδυ. Μαζί με την ομάδα. Την αγαπημένη του ομάδα, την οποία υπηρετεί δεκάδες χρόνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα