Με υπομονή για το 2.15 στο Φάληρο

13:19 30/7/2019 - Πηγή: To10.gr

Επανερχόμαστε σε κανονικούς ρυθμούς και από εδώ και πέρα θα τα λέμε τακτικά. Πήραμε τις απαραίτητες ανάσες και πλέον η σεζόν ξεκινάει. Με δύο ματς θα ασχοληθούμε σήμερα. Το ένα είναι το ματς του Ολυμπιακού και το άλλο από το Λιμπερταδόρες.

Ο Ολυμπιακός έφυγε με το 0-0 από την Τσεχία κόντρα στη Πλζεν, σε ένα ματς που δεν ήταν καλός μετά το 30’ και δέχθηκε φάσεις, αλλά στάθηκε όρθιος και τώρα καλείται να πάρει την πρόκριση

στο «καμίνι» του. Η Πλζεν έδειξε μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας και είναι λογικό αυτό, καθώς ξεκίνησε το πρωτάθλημα της αρχές Ιούλη. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι σαφώς πιο ποιοτική ομάδα, αλλά αυτή την εποχή παίζουν άλλα πράγματα ρόλο. Ο Μαρτίνς ξέρει ότι δεν πρέπει να δεχθεί γκολ η ομάδα του, καθώς μετά θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα προσπαθήσει να επιβάλει την κατοχή της μπάλας από νωρίς, αλλά δεν αναμένεται να ρισκάρει. Το ίδιο και η Πλζεν, με το 0-0 να της δίνει τη δυνατότητα να ψάξει το εκτός έδρας γκολ με υπομονή.

Στο Λιμπερταδόρες, η κάτοχος του τροπαίου Ρίβερ Πλέιτ δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη εντός έδρας στο πρώτο ματς απέναντι στη Κρουζέιρο και τώρα η πρόκριση θα παιχθεί στη Βραζιλία. Οι γηπεδούχοι είναι σε πολύ κακή κατάσταση, δεν πατάνε καθόλου καλά και τώρα έχουν το άγχος της έδρας για να πάρουν την πρόκριση. Οι «μιγιονάριος» από την πλευρά τους θα παραταχθούν με σημαντικές επιστροφές σε αυτό το παιχνίδι σε σχέση με το πρώτο και αναμένεται εύκολα η δύσκολα να πάρουν την πρόκριση. Είναι ποιοτικότερη ομάδα και σαφώς πολύ πιο έμπειρη. Ξέρουν καλά από τέτοια ματς ο Γκαγιάρδο και οι παίκτες του.

Συνοψίζοντας λοιπόν, περιμένω παιχνίδι υπομονής στο «Καραϊσκάκη» και για αυτό θα επιλέξω το πρώτο γκολ να έρθει μετά το 28:00’. Περιμένω επίσης εύκολα ή δύσκολα να περάσει ο Ολυμπιακός.

Η Ρίβερ μπορεί να φύγει με την πρόκριση από το Μπέλο Οριζόντε. Το διπλό είναι σε διαρκή πτώση από χθες και είναι λογικό, στην κατάσταση που είναι οι δύο ομάδες. Θα πάω στο 2 DNB, μιας και οι «μιγιονάριος» περνάνε και με ισοπαλία.

Keywords
Τυχαία Θέματα