Μάρκεθ : Έσπασε το χέρι του σε σοβαρό ατύχημα στην πίστα (pic&vid)

17:58 19/7/2020 - Πηγή: To10.gr

Ο Μαρκ Μάρκεθ ήταν αρκετά άτυχος στον πρώτο αγώνα της σεζόν. Συγκεκριμένα, ο Ισπανός αναβάτης είχε ένα τρομακτικό ατύχημα στην πίστα της Χέρεθ, όπου έπεσε άτσαλα. Ο λόγος ήταν ότι πάτησε στο κερμπ με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο της μηχανής του.

Η άτσαλη πτώση είχε ως αποτέλεσμα να σπάσει το χέρι του και να χρειαστεί να μεταφερθεί για χειρουργική επέμβαση στην Βαρκελώνη. Ο αναβάτης της Honda θα παρακολουθείται για τις επόμενες 12 ώρες, παρόλο που δεν έχει χτυπήσει σε κεφάλι ή θώρακα.

Ο 27χρονος είναι οκτώ φορές

παγκόσμιος πρωταθλητής και μένει πλέον να μαθευτεί πότε θα είναι έτοιμος να επιστρέψει στις πίστες. Την πόρτα του χειρουργείου, θα την περάσει την Τρίτη (21/07) ενώ αποτελεί μία μεγάλη απώλεια για την ιαπωνική εταιρία.

A fall at Turn 3 while fighting for the podium has resulted in a broken right humerus for @marcmarquez93 , who will travel to Barcelona for surgery.

We wish Marc a speed recovery and will have further updates soon.https://t.co/gors4xPygw

— Repsol Honda Team (@HRC_MotoGP) July 19, 2020

Marc Marquez a quasiment chuté mais s'est rattrapé, Marc est donc resté en course et est reparti de la 16e position. Il est ensuite remonté jusqu'à la 3e place avant de perdre à nouveau le contrôle de sa moto.
Moto GP – Course – Circuit de Jerez – Espagne – 2020 pic.twitter.com/gygRMSJWks

— Auto-moto SportNet (@romefabrice62) July 19, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα