Μάντσεστερ Σίτι-Γουλβς 0-2

17:59 6/10/2019 - Πηγή: To10.gr

Τι κι αν είχε 17 τελικές συνολικά;

Η Μάντσεστερ Σίτι γνώρισε μία σοκαριστική ήττα στην έδρα της με 2-0 από τη Γουλβς για την 8η αγωνιστική της Premier League και με αυτόν τον τρόπο η Λίβερπουλ αύξησε τη διαφορά της στους 8 βαθμούς από τους «πολίτες», οι οποίοι βρίσκονται στη 2η θέση.

Στα άλλα δύο ματς της ημέρας, Τσέλσι και Άρσεναλ συνέχισαν με νίκες. Οι «κανονιέρηδες» νίκησαν εντός έδρας 1-0 την Μπόρνμουθ και οι «μπλε» διέσυραν 4-1 εκτός έδρας τη Σαουθάμπτον.

Παρά το γεγονός ότι η Σίτι

είχε 17 τελικές συνολικά στο ματς και πίεζε ασφυκτικά τη Γουλβς επί αρκετή ώρα, δεν κατάφερε να βάλει ούτε ένα γκολ και μοιραία με δύο αντεπιθέσεις γνώρισε την ήττα. Ο Ανταμά Τραορέ σκόραρε και τα δύο γκολ των«Λύκων», υπογράφοντας τη σπουδαία νίκη της ομάδας του Εσπίριτο Σάντο.

Για 80 λεπτά η πίεση των γηπεδούχων ήταν ασφυκτική προς την αντίπαλη εστία, αλλά το γεγονός ότι δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο γρήγορο, τους άγχωσε. Στο δεύτερο ημίχρονο η κατοχή έφτασε στο 75% για τη Σίτι και ο Νταβίντ Σίλβα με εκτέλεση φάουλ είχε δοκάρι. Ο νόμος του ποδοσφαίρου όμως… μίλησε και στο τελευταίο δεκάλεπτο η Γουλβς πέτυχε δύο γκολ. Στο 8ο’ ο Αμάντα Τραορέ σε μία υποδειγματική αντεπίθεση έκανε το 1-0 και σε μία φάση… καρμπόν στο 94′ υπέγραψε μία από τις μεγαλύτερες νίκες της Γουλβς.

Η Άρσεναλ στο «Emirates» νίκησε πολύ δύσκολα με 1-0 την Μπόρνμουθ και ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας με 15 βαθμούς. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ήταν βασικός, ενώ το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Νταβίντ Λουίζ στο 9′ με κεφαλιά.

Η Τσέλσι… σκόρπισε στους τέσσερις ανέμους τη Σαουθάμπτον, καθώς επικράτησε με 4-1 ανεβαίνοντας έτσι στην 4η θέση της βαθμολογίας, μαζί με τη Λέστερ και την Κρίσταλ Πάλας με 14 βαθμούς. Το 1-0 για τους «μπλε» του Λονδίνου έκανε ο Έιμπραχαμ στο 17′ μετά από ωραία αντεπίθεση και το 2-0 έγινε από τον Μάουντ στο 24′. Η Σαουθάμπτον ευτύχησε να μειώσει στο 30′ με τον Ινγκς, αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν σταμάτησαν εκεί.

3-1 ο Καντέ στο 40′ και 4-1 ο Μπατσουαγί στο 89′, με την ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ να παίρνει μία σημαντική νίκη για τη συνέχεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα