Τα αποτελέσματα της Football League

17:13 6/10/2019 - Πηγή: To10.gr

Το πρώτο σκέλος των σημερινών αγώνων της Football League, έστειλε την Καλαμάτα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και σε συνδυασμό με την «λευκή» ισοπαλία της Καβάλας με το Αιγάλεω, η «Μαύρη Θύελλα» απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής έπειτα από τη νίκη με 2-0 κόντρα στην Ιαλυσό.

Ο Ολυμπιακός Βόλου έχασε μέσα στο σπίτι του από την Βέροια

(0-2), η οποία αγωνιζόταν με δέκα παίκτες. Τέλος ο ΟΦ Ιεράπετρας λύγισε τη Νίκη Βόλου στην Κρήτη με 2-1 και πάτησε στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα της Πελοποννήσου πέτυχε την δεύτερη σερί νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα, δείχνοντας πως επέστρεψε στις εθνικές κατηγορίες με άγριες διαθέσεις. Η Καλαμάτα ξεπέρασε σχετικά εύκολα το εμπόδιο της Ιαλυσού. Στο 48′ ο Μάκος άνοιξε το σκορ και στο 78ο λεπτό ο Κουιρουκίδης διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για τους γηπεδούχους.

Η Βέροια έφυγε με το «διπλό» από την έδρα του Ολυμπιακού Βόλου, επικρατώντας με 2-0. Να σημειωθεί πως οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το 52ο λεπτό, λόγω αποβολής του Πέντα. Ο Πασάς καθάρισε σε διάστημα έξι λεπτών και έφερε την ψυχρολουσία στην πρωτεύσουα της Μαγνησίας. Ο μέσος της Βέροιας σκόραρε… δις στο 84′ και το 90′ και έδωσε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του.

Τέλος στον αγώνα της Ιεράπετρας, ο ΟΦΙ νίκησε με 2-1 την έτερη ομάδα του Βόλου, τη Νίκη και «σκαρφάλωσε» στη τέταρτη θέση, δύο βαθμούς πίσω από την Καλαμάτα. Ο Χίτζίδης στο 51′ και ο Αναστασόπουλος στο 57′ έδωσαν διαφορά ασφαλείας στους Κρητικούς (2-0). Το μόνο που κατάφερε η Νίκη ήταν να μειώσει στο 90ο λεπτό με τον Μασκουνιάν, που διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Keywords
Τυχαία Θέματα