Μακέντα: «Είμαι αισιόδοξος για το επόμενο βήμα»

23:39 14/6/2020 - Πηγή: To10.gr

Στην αναγέννηση της καριέρας του στον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε για άλλη μία φορά ο Φεντερίκο Μακέντα. Ο Ιταλός επιθετικός εξήγησε ότι δεν πίστευε ότι θα έχει αυτά τα στατιστικά και συμπλήρωσε ότι πλέον έχει ανακτήσει πλήρως την αυτοπεποίθηση του.

Ο Μακέντα μίλησε στην ιστοσελίδα sportbible.com:

Για την αγωνιστική του άνοδο: “Βρήκα μια συνέχεια και αυτό που συνέβη (στον Παναθηναϊκό) τα δύο τελευταία χρόνια, είναι κάτι που μου έλειπε. Ως παίκτης θέλεις πάντα να αγωνίζεσαι και γνώριζα πως αν αποκτούσα όλον αυτόν τον χρόνο στο γήπεδο, τότε θα μπορούσα

να βελτιωθώ. Είναι ένα πραγματικά καλό ταξίδι”.

Για τις δυσκολίες που πέρασε στην καριέρα του: “Στην καριέρα σου έχεις τα πάνω και τα κάτω. Υπάρχουν πολλά πράγματα, τα οποία δεν μπορούσα να καταλάβω πριν από κάποια χρόνια, ωστόσο όλα τώρα είναι πιο καθαρά και αυτό το αποκτάς με την εμπειρία. Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή είμαι στην καλύτερη κατάσταση της καριέρας μου. Και πνευματικά και αγωνιστικά”.

Για το αν πιστεύει ότι μπορεί να επανέλθει στο υψηλότερο ποδοσφαιρικό επίπεδο: “Αν κοιτάξω τον εαυτό μου στο σημείο που ήταν πριν από δύο χρόνια, δεν νομίζω ότι θα σκεφτόμουν πως θα μπορούσα να επιστρέψω στο υψηλότερο επίπεδο. Αυτά τα δύο χρόνια είναι μια καλή απάντηση στον εαυτό μου και τώρα αρχίζω να το πιστεύω περισσότερο, γιατί βλέπω τον τρόπο που προπονούμαι και τον τρόπο που αποδίδω. Αρχίζω να βλέπω πιο θετικά τα πράγματα και πάλι και είμαι αισιόδοξος πως μπορώ να κάνω το βήμα παραπάνω”.

Keywords
Τυχαία Θέματα